Povezane vesti

Jeremićev saradnik se sramno brani: Jovanović tvrdi da su snimci u kojima vređa montaža, njegovi bivši saborci kažu da je on u…

Jeremićev saradnik se sramno brani: Jovanović tvrdi da su snimci u kojima vređa montaža, njegovi bivši saborci kažu da je on u…

Blic 13.08.2020
Bivši potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović sramno se vadi da su snimci obelodanjeni na društvenim mrežama, u kojima govori o tome da prelazi u SSP i vređa na nacionalnoj osnovi Vuka Jeremića - "montirani kafanski razgovori". Tajno snimljeni… »
Oglasila se Marinika Tepić o vređanju Jeremićevog doskorašnjeg saradnika koji je rekao da bi ona bila "k****" na biciklu"

Oglasila se Marinika Tepić o vređanju Jeremićevog doskorašnjeg saradnika koji je rekao da bi ona bila "k****" na biciklu"

Blic 13.08.2020
"Ne mogu da komentarišem šta ko kaže kaže u kafani", navodi potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić, osvrćući se na snimak koji se danas pojavio na društvenim mrežama, a u kome je vređa doskorašnji funkcioner Narodne stranke Nikola… »
Nastavlja se saga: Na novom snimku Nikola Jovanović vrbuje "narodnjake" da pređu kod Đilasa, i vređa Mariniku Tepić: "bila bi…

Nastavlja se saga: Na novom snimku Nikola Jovanović vrbuje "narodnjake" da pređu kod Đilasa, i vređa Mariniku Tepić: "bila bi…

Blic 13.08.2020
Bivši potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović vrbuje članstvo te stranke da pređe u Stranku slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa. Upravo to se čuje se na trećem po redu snimku koji se pojavio danas na Jutjubu, ali se isto tako čuju i uvrede na… »
Aleksić: Šokiran sam rečima Jovanovića, to nije jezik odgovornih ljudi

Aleksić: Šokiran sam rečima Jovanovića, to nije jezik odgovornih ljudi

N1 Info 13.08.2020
"Ja sam sa tim čovekom mnogo puta sedeo i razgovarao. Čujem njegov glas i ne mogu da kažem je to montirano. Meni je teško da komentarišem sve to, pogotovo stvari koje se odnose na nečije prezime ili nečije pretke. To zapravo nije jezik kojim bi trebalo… »
Aleksić šokiran onim što je izgovorio Jovanović o Vuku Jeremiću

Aleksić šokiran onim što je izgovorio Jovanović o Vuku Jeremiću

Danas 13.08.2020
U SSP bez komentara o Jovanoviću, u NS zaprepašćeni „Potpuno sam šokiran onim što sam čuo da je izgovorio moj bivši kolega Nikola Jovanović o Vuku Jeremiću“, kaže za Danas Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke. Kako ističe naš sagovornik… »
"Montirani razgovori": Bivši saradnik Vuka Jeremića o tajnom snimku

"Montirani razgovori": Bivši saradnik Vuka Jeremića o tajnom snimku

Blic 13.08.2020
Neću da komentarišem montirane kafanske razgovore, rekao je Nikola Jovanović, doskorašnji potpredsednik Narodne stranke i blizak saradnik Vuka Jeremića. On je tako odgovorio na pitanje "Danasa" o snimku koji kruži društvenim mrežama i u kome on, sa… »
Jovanović o tajnom snimku: Montirani kafanski razgovori

Jovanović o tajnom snimku: Montirani kafanski razgovori

Danas 13.08.2020
Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke o prisluškivanom razgovoru koji je dospeo u javnost Neću da komentarišem montirane kafanske razgovore, rekao je za Danas Nikola Jovanović, dojučerašnji potpredsednik Narodne stranke, odgovarajući na pitanje o… »
Svi su mi rekli: Beži od tog Pozderca! Na Tviteru objavljen razgovor Nikole Jovanovića u kojem priča o Jeremiću

Svi su mi rekli: Beži od tog Pozderca! Na Tviteru objavljen razgovor Nikole Jovanovića u kojem priča o Jeremiću

Večernje novosti 13.08.2020
NEMA tog čoveka koji mi nije rekao: "Beži od tog Pozderca" - to kaže Nikola Jovanović, doskorašnji potpredsednik Narodne stranke, u razgovoru čiji se audio-snimak pojavio na "Tviteru". Snimak počinje tako što Jovanović kaže sagovorniku da će mu nešto… »

Vesti dana »