Повезане вести

Вучевић: Нисам добио позив да будем део Владе

Вучевић: Нисам добио позив да будем део Владе

Дневник 13.08.2020
БЕОГРАД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да није добио позив председника Србије Александра Вучића да буде део нове Владе Србије и додао да себе види као првог кандидата за трећи мандат на челу града. Све је на… »
Вучевић: За 15 дана познат наставак политичке каријере

Вучевић: За 15 дана познат наставак политичке каријере

РТВ 13.08.2020
НОВИ САД - Актуелни градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, који се у јавности помиње као један од кандидата за будућег премијера, на питање да ли ће политичку каријеру наставити као председник Владе, министар или први… »
Милош Вучевић открива да ли га је Вучић звао у нову владу Србије

Милош Вучевић открива да ли га је Вучић звао у нову владу Србије

Блиц 13.08.2020
Први човек Новог Сада и функционер СНС Милош Вучевић каже да није добио позив председника Србије Александра Вучића да буде део нове Владе Србије. Како каже, "све је на нивоу спекулација". - Фокусиран сам на Нови Сад, а шта ће… »
Вучевић: Тешке одлуке су увек биле на Вучићу и СНС, а привилегије хоће сви

Вучевић: Тешке одлуке су увек биле на Вучићу и СНС, а привилегије хоће сви

Курир 13.08.2020
Градоначелник Новог Сада и потредседник СНС је анализирајући актуелну политичку ситуацију говорио о формирању предстојеће владе, могућим коалицијама али и изазовима пред којима се Србија налази И пре свега њен председник. Он је… »
Вучевић: Нисам добио позив Вучића да будем део нове Владе

Данас 13.08.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да није добио позив председника Србије Александра Вучића да буде део нове Владе Србије. „Све је на нивоу спекулације (…) Ја сам апсолутно фокусиран на Нови Сад, а шта ће… »

Н1 Инфо 13.08.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је да није добио позив председника Србије Александра Вучића да буде део нове Владе Србије. "Све је на нивоу спекулације (...) Ја сам апсолутно фокусиран на Нови Сад, а шта ће бити за… »
Вучевић: Нисам добио позив Вучића да будем део нове владе

Вучевић: Нисам добио позив Вучића да будем део нове владе

Нова 13.08.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да није добио позив председника Србије Александра Вучића да буде део нове владе Србије. “Све је на нивоу спекулације (…) Ја сам апсолутно фокусиран на Нови Сад, а шта ће… »

Вести дана »