Povezane vesti

UNIQA: o slučaju zloupotrebe položaja

Blic 13.08.2020
Kompanija UNIQA osiguranje obavestila je javnost da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je "određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja i učestvovala u prevari". - Ovim je načinjena velika šteta ugledu kompanije-… »

Zloupotreba službenog položaja u kompaniji UNIQA osiguranje

Radio 021 13.08.2020
Kompanija UNIQA osiguranje saopštila je da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja i učestvovala u prevari, čime je naneta velika šteta ugledu ove kompanije, navodi se u… »

Zloupotreba imena Unika osiguranja: Mamio klijente visokim kamatama

Večernje novosti 13.08.2020
KOMPANIJA "Unika osiguranje" saopštila je da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja i učestvovala u prevari, čime je načinjena velika šteta ugledu kompanije. - Prema… »

Unika: Otkriven službenik koji je učestvovao u prevari

Nova 13.08.2020
Kompanija Unika osiguranje danas je saopštila da je njena unutrašnje kontrola utvrdila da je jedan službenik u poslovnici zloupotrebio službeni položaj i učestvovao u prevari, čime je naneo veliku štetu ugledu kompanije. Taj službenik je… »

Unika osiguranje: Otkriven službenik koji je učestvovao u prevari

Novi magazin 13.08.2020
Kompanija Unika (Uniqa) osiguranje danas je saopštila da je njena unutrašnje kontrola utvrdila da je jedan službenik u poslovnici zloupotrebio službeni položaj i učestvovao u prevari, čime je naneo veliku štetu ugledu kompanije. Taj službenik je… »

Utvrđena zloupotreba službenog položaja, naneta velika šteta ugledu UNIQA osiguranja

Danas 13.08.2020
Kompanija UNIQA osiguranje saopštila je da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja i učestvovala u prevari, čime je naneta velika šteta ugledu ove kompanije, navodi se u… »

Da li je i vas prevario: Službenik izmislio osiguranje života pa naplatio u evrima

Mondo 13.08.2020
Kompanija Unika osiguranje (Uniqa) danas je saopštila da je njena unutrašnje kontrola utvrdila da je jedan službenik u poslovnici zloupotrebio službeni položaj i učestvovao u prevari, čime je naneo veliku štetu ugledu kompanije. Kompanija Unika… »

Obaveštenje za javnost: Zaštita interesa klijenata ostaje i dalje apsolutni prioritet UNIQA osiguranja

Kurir 13.08.2020
Kompanija UNIQA osiguranje želi da obavesti javnost da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila zloupotrebu službenog položaja i učestvovala u prevari. Ovim je načinjena velika šteta ugledu Kompanije. Prema… »

Nudio nepostojeće životno osiguranje, oštećeno UNIQA osiguranje

Telegraf 13.08.2020
UNIQA je obavestila sve nadležne državne institucije i pruža svu potrebnu pomoć u postupcima koji su pokrenuti. Kompanija UNIQA osiguranje želi da obavesti javnost da je nakon detaljne unutrašnje kontrole utvrđeno da je određena osoba učinila… »

Vesti dana »