Повезане вести

Заболе ме д*пе за Кију! Лепа Лукић брутално одговорила Коцкаревој! Брига је за певачицу, хлади се и ужива!

Заболе ме д*пе за Кију! Лепа Лукић брутално одговорила Коцкаревој! Брига је за певачицу, хлади се и ужива!

Мондо 13.08.2020
Након што се Кија упоредила са фолкерком, стигао одговор! Након што се Кија упоредила са фолкерком, стигао одговор! Кија Коцкар, ужива на летовању у Хратској, одакле је недавно објавила фотографију из казина, преко које је… »
Лепа Лукић брутално одговорила коцкаревој! Заболе ме за Кију, гледам своја посла, хладим се и уживам!

Лепа Лукић брутално одговорила коцкаревој! Заболе ме за Кију, гледам своја посла, хладим се и уживам!

Курир 13.08.2020
Лепа Лукић није крила проблем с коцком и о њему је неколико пута и јавно говорила. Међутим, пошто је на Кијином Инстаграму осванула фотка за коцкарским столом уз коментар: "Будућа Лепа Лукић", певачица јој на то "пецкање" није… »
Кија испрозивала лепу Лукић?! Ево како је Коцкарева упоредила себе са фолкерком! (фото)

Кија испрозивала лепу Лукић?! Ево како је Коцкарева упоредила себе са фолкерком! (фото)

Мондо 13.08.2020
Шта то имају заједничко Лепа Лукић и Кија Коцкар? Шта то имају заједничко Лепа Лукић и Кија Коцкар? Кија Коцкар, која ових дана ужива на летовању у Хратској, одакле поставља провокативне видее са плаже, сада је у сторију на… »
Кија испрозивала лепу Лукић?! Ево како је Коцкарева упоредила себе са фолкерком: Ово нико није очекивао! (фото)

Кија испрозивала лепу Лукић?! Ево како је Коцкарева упоредила себе са фолкерком: Ово нико није очекивао! (фото)

Курир 13.08.2020
Певачица Кија Коцкар је на свом Инстаграм профилу објавила фотографију из казина и себе упоредила са Лепом Лукић. Наиме, певачица Лепа Лукић није крила свој проблем са коцком и о томе је неколико пута јавно и говорила. А сви се… »

Вести дана »