Povezane vesti
Zabole me d*pe za Kiju! Lepa Lukić brutalno odgovorila Kockarevoj! Briga je za pevačicu, hladi se i uživa!
Mondo 13.08.2020
Nakon što se Kija uporedila sa folkerkom, stigao odgovor! Nakon što se Kija uporedila sa folkerkom, stigao odgovor! Kija Kockar, uživa na letovanju u Hratskoj, odakle je nedavno objavila fotografiju iz kazina, preko koje je napisla "Buduća Lepa… »
Lepa Lukić brutalno odgovorila kockarevoj! Zabole me za Kiju, gledam svoja posla, hladim se i uživam!
Kurir 13.08.2020
Lepa Lukić nije krila problem s kockom i o njemu je nekoliko puta i javno govorila. Međutim, pošto je na Kijinom Instagramu osvanula fotka za kockarskim stolom uz komentar: "Buduća Lepa Lukić", pevačica joj na to "peckanje" nije prećutala, već je… »
Kija isprozivala lepu Lukić?! Evo kako je Kockareva uporedila sebe sa folkerkom! (foto)
Mondo 13.08.2020
Šta to imaju zajedničko Lepa Lukić i Kija Kockar? Šta to imaju zajedničko Lepa Lukić i Kija Kockar? Kija Kockar, koja ovih dana uživa na letovanju u Hratskoj, odakle postavlja provokativne videe sa plaže, sada je u storiju na Instagramu objavila… »
Kija isprozivala lepu Lukić?! Evo kako je Kockareva uporedila sebe sa folkerkom: Ovo niko nije očekivao! (foto)
Kurir 13.08.2020
Pevačica Kija Kockar je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz kazina i sebe uporedila sa Lepom Lukić. Naime, pevačica Lepa Lukić nije krila svoj problem sa kockom i o tome je nekoliko puta javno i govorila. A svi se pitaju da li je to Kija… »
Vesti dana »

Nestala dunja Marković (2): Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 52 minutajoš 16 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana