Повезане вести

Чујеш ли ме, Иване сине!

Чујеш ли ме, Иване сине!

Политика 14.08.2020
Крваве, кружне мрље на земљи, угашена ватра на којој се пекао кукуруз, остављени бицикл и много дечје обуће, то је слика са вира на реци Бистрици у Гораждевцу код Пећи. Пре седамнаест година њу је „насликао” убица који је на… »
"Већ 17 година не знамо ко нам је убио браћу": Дечаци Пантелија и Иван убијени су на обали Бистрице, а њихове породице се још…

"Већ 17 година не знамо ко нам је убио браћу": Дечаци Пантелија и Иван убијени су на обали Бистрице, а њихове породице се још…

Блиц 14.08.2020
- Већ пуних 17 година не знамо ко нам је убио браћу, али баш на дан језивог злочина Томислав и ја дочекали смо и једну лепу вест. Томислав је после осам година рада као професор математике примљен за стално у Техничкој школи… »
Ни 17 година од злочина на Бистрици убице нису пронађене! Богдан Букумирић: Сањам дан кад ће злочинци одговарати

Ни 17 година од злочина на Бистрици убице нису пронађене! Богдан Букумирић: Сањам дан кад ће злочинци одговарати

Курир 14.08.2020
Пре тачно 17 година, на реци Бистрици у Гораждевцу код Пећи десио се један од најстравичнијих злочина - непознати нападачи су из аутоматског оружја пуцали на српску децу која су се купала у реци. Тада су убијени Иван Јововић (19)… »
Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама!

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама!

Курир 14.08.2020
Преглед најважнијих вести за четвртак 13. август. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: 17 ГОДИНА БЕЗ ПРАВДЕ ЗА ЗЛОЧИН У ГОРАЖДЕВЦУ: Српска деца се купала у реци, а онда су терористи запуцали из шуме Навршава се 17… »

Вести дана »