Повезане вести

Ова општина у Црној Гори нема заражене короном! Народ одолева пандемији: Ми смо овде сви здрави, нема страха од вируса

Ова општина у Црној Гори нема заражене короном! Народ одолева пандемији: Ми смо овде сви здрави, нема страха од вируса

Курир 14.08.2020
Шавник је и даље једина општина у Црној Гори без короне, јер од 17. марта, када су регистровани први случајеви ковида-19 у тој земљи, нико од око 2.000 становника није заражен вирусом корона. Становници Шавника кажу да је то… »
Једино место у Црној Гори у којем нема короне: "Хранимо се здраво, поштујемо мере"

Једино место у Црној Гори у којем нема короне: "Хранимо се здраво, поштујемо мере"

Телеграф 14.08.2020
Повољна епидемиолошка ситуација посебно радује јединог лекара у општини. Шавник је и даље једина "корона фрее" општина у Црној Гори, јер од 17. марта, када су регистровани први случајеви Ковид-19 у тој земљи, нико од око 2.000… »
Општина у Црној Гори која одолева епидемијама: Ми смо овде сви здрави

Општина у Црној Гори која одолева епидемијама: Ми смо овде сви здрави

Спутник 14.08.2020
Шавник је и даље једина општина у Црној Гори без короне, јер од 17. марта, када су регистровани први случајеви ковида-19 у тој земљи, нико од око 2.000 становника није заражен вирусом корона. Становници Шавника кажу да је то… »

Вести дана »