Povezane vesti
Ulica Save Vukosavljeva bez vode
Dnevnik 14.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 13 sati biti Ulica Save Vukosavljeva u Novom Sadu. Sanacija havarije je prekinula dovod vode do 13 sati i u naselju Vinogradi u Kaću. Kako napominju u JKP „Vodovod i kanalizacija“, postoji mogućnost da će… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 14.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti naselje Vinogradi u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Ulica Save Vukosavljeva bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 14.08.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Save Vukosavljeva u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Voda iz gradskog vodovoda u Čačku ponovo ispravna za piće, ukinuta vanredna situacija u Gornjem Milanovcu
Insajder pre 10 satijoš 29 povezanih
Epilog izbora na Kosovu: "Pobeda najvećeg gubitnika" - većina toliko upitna, da se već prognozira novo glasanje
N1 Info pre 5 satijoš 72 povezane
Razorni zemljotres na Filipinima odneo najmanje tri života: Srušene brojne zgrade i kuće
Telegraf pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 7 satijoš 47 povezanih