Повезане вести
Логика режима: Ко открива афере у СНС, тај штити тајкуне и урушава Србију!
Правда 14.08.2020
Телеком је акционарско друштво, држава има већински удео, капитал. Шта је посао политичара у једној земљи? Да ли је посао политичара да разарају државни капитал, оно што припада грађанима Србије или да помажу. Разумем да су они… »
Милош Вучевић: Тајкун Ђилас исисао милионе из Телекома за време власти жуте банде, а сада покушава да га уништи
Курир 14.08.2020
“Политичар тајкун, у народу познат као жути лопов Драган Ђилас, док је био на државним функцијама осиромашио грађане Србије и увећао своје лично богатство управо захваљујући пословима са државном фирмом Телеком Србија”., изјавио… »
Хајка НА српски Телеком: Реакције поводом напада на ову компанију
Вечерње новости 14.08.2020
ШОКИРАН сам толиком потребом неких да разарају све на штету државе, до сада наменску, а сада Телеком, рекао је председник Александар Вучић, поводом навода потпредседнице странке Драгана Ђиласа, Маринике Тепић и истакао да је циљ… »
Вучић: Шокиран сам потребом да се све разори, прво наменска сад Телеком! Тепићкин шеф узео 30 милиона од Телекома, не ја
Курир 14.08.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић јутрос је гостујући на телевизији рекао да је шокиран потребом да се у Србији све разори. - Шокиран сам потребом да се све разори, била је наменска, сад је Телеком... Шеф Тепићкине… »
Председник Вучић: Да, помажемо Телеком јер то јесте наш посао!
Мондо 14.08.2020
Телеком Србије је акционарско друштво у коме држава има већински удео и као што помажемо домаће произвођаче да уђу у стране трговинске ланце, тако помажемо и Телеком да оствари свој потенцијал, каже АлександарВучић. Телеком… »
Вучевић: Ђилас преко својих медија хоће да уништи Телеком
Србија данас 14.08.2020
Затражио је да се под хитно испитају послови које су Ðиласове фирме имале са предузећем "Телеком Србија" и да грађани коначно добију одговор на питање како су Ðиласове фирме добијале послове по повлашћеним условима… »
Вести дана »

Кејт Мидлтон и Меланија Трамп коначно очи у очи: Огроман шешир прве даме Америке украо сву пажњу, и принцезу бацила у други план (фото)
Курир пре 0 минутајош 27 повезаних

Србија тугује: Сахрана Дејана Миловановића на дан "вечитог дербија"
Мондо пре 11 минутајош 48 повезаних

Србија: Свеже јутро, сунчан и топлији дан, пораст температуре до краја недеље
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 26 повезаних

Богдан Јовичић пребачен у затворску болницу у Београду, студенти позивају на протест
Време пре 11 минутајош 18 повезаних