Povezane vesti
"Muka mi je od te priče" Jeremić reagovao na javno objavljene snimke dojučerašnjeg saradnika
Pravda 14.08.2020
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da mu je "muka od priče" o prelasku doskorašnjeg najbližeg saradnika Nikole Jovanovića u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa i navodnih pregovora o odvođenju ljudi iz stranke. - Meni je zaista muka i ne… »
"Muka mi je od te priče": Jeremić reagovao na javno objavljene snimke dojučerašnjeg saradnika
Blic 14.08.2020
Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da mu je "muka od priče" o prelasku doskorašnjeg najbližeg saradnika Nikole Jovanovića u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa i navodnih pregovora o odvođenju ljudi iz stranke. - Meni je zaista muka i ne… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 6 minutajoš 20 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 6 minutajoš 19 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora
Radio 021 pre 41 minutajoš 17 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 36 minutajoš 14 povezanih