Повезане вести

Полиција у Минску спустила штитове у знак солидарности с демонстрантима

Полиција у Минску спустила штитове у знак солидарности с демонстрантима

Ал Јазеера 14.08.2020
Неколико хиљада демонстраната од недјеље се окупља у Минску захтјевајући оставку предсједника Александра Лукашенка. Припадници интервентних јединица у центру Минска спустили су своје штитове у знак солидарности с… »
Лукашенко позива на мир и престанак протеста

Лукашенко позива на мир и престанак протеста

Дневник 14.08.2020
МИНСК: Председник Белорусије Александар Лукашенко позвао је грађане на смиривање ситуације у земљи и да престану с протестима који су избили после недељних избора на којима је освојио шести мандате, а за које опозиција тврди… »
Полиција у Белорусији спустила штитове пред демонстрантима

Полиција у Белорусији спустила штитове пред демонстрантима

Нова 14.08.2020
У Минску су грађани почели да се окупљају од јутрос, а придружили су им се и радници неколико предузец́а. Тренутно је највец́и број окупљених испред зграде владе у Минску. Припадници интервентних јединица у центру Минска… »
Белоруска полиција спустила штитове, грађани им потрчали У загрљај: Хиљаде се окупиле и траже Лукашенкову оставку

Белоруска полиција спустила штитове, грађани им потрчали У загрљај: Хиљаде се окупиле и траже Лукашенкову оставку

Курир 14.08.2020
Припадници интервентних јединица у центру Минска спустили су своје штитове у знак солидарности с демонстрантима током протеста. Неколико хиљада демонстраната окупило се на Тргу независности у Минску захтевајући оставку… »
Јавио се Лукашенко: “Нисам напустио земљу и засад сам жив”

Јавио се Лукашенко: “Нисам напустио земљу и засад сам жив”

Нова 14.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко демантовао је данас информације да је наводно напустио земљу. “За сада сам жив и нисам у иностранству, као што неки ‘обавештени’ шире: ‘председник је напустио земљу и налази се у… »
Лукашенко: Жив сам и нисам у иностранству

Лукашенко: Жив сам и нисам у иностранству

Нови магазин 14.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко демантовао је данас информације да је наводно напустио земљу. "За сада сам жив и нисам у иностранству, као што неки 'обавештени' шире: 'председник је напустио земљу и налази се у… »

Вести дана »