Повезане вести
Коријева порука навијачима: Хвала што сте ме прихватили
Н1 Инфо 14.08.2020
Нови кошаркаш Црвене звезде Кори Волден изнео је прве утиске по доласку на Мали Калемегдан и том приликом истакао да навијачи од њега могу да очекују чврсту игру. Амерички плејмејкер у Звезду је стигао после сезоне проведене у… »
Огласио се Волден: Узбуђен сам што ћу имати прилику да играм код Обрадовића
Моззарт спорт 14.08.2020
“Хвала вам што сте ме прихватили”, порука је за навијаче. Прелазак Корија Волдена из Црвене звезде у Партизан свакако је један од најбучнијих трансфера овог лета, а сада се Кори први пут огласио поводом свега. Истакао је да му је… »
Волден навијачима Звезде: Хвала што сте ме прихватили
Нова 14.08.2020
Кори Волден је преласком из Партизана у Црвену звезду привукао пажњу и спреман је за све изазове у дресу српског евролигаша. Амерички бек прикључио се новим саиграчима и причао за клупски Јутјуб канал. Најпре о тренеру Саши… »
"Узбуђен сам што ћу постати бољи играч": Кори Волден се први пут огласио као играч Звезде и послао моћну поруку "делијама"…
Спортал блиц 14.08.2020
Колико је само Кори Волден прашину дигао овог лета када је одлучио да дрес Партизана замени дресом Црвене звезде. Није било навијачима београдских црно-белих право када је сјајни Американац одлучио да пређе у редове вечитог… »
Волден има поруку за навијаче звезде: Бивша нада Партизана жели да освоји срца “делија” (видео)
Вечерње новости 14.08.2020
АМЕРИЧКИ плејмејкер Кори Водлен из Партизана прешао је у Црвену звезду. Волден је сам платио део обештећења како би обукао црвено-бели дрес, а председник Партизана Остоја Мијаиловић је рекао да је његов клуб "зарадио" 400.000… »
Први интервју у црвено-белом дресу: Погледајте шта је Волден имао да поручи навијачима Звезде! (видео)
Хот спорт 14.08.2020
Американац је истакао да му се после првог разговора допало какав је утисак оставио тренер на њега. Амерички плејмејкер Кори Водлен који је из Партизана прешао у Црвену звезду, дао је први интервју од како је променио клупске… »
Бивши кошаркаш Партизана се први пут огласио у црвено-белом!
Спортске.нет 14.08.2020
Волден је овог лета црно-бели дрес заменио црвено-белим. Звезда је овог лета ангажовала велики број играча, а свакако је највише пажње привукао долазак Корија Волдена на Мали Калемегдан. Американац је напустио редове Партизана… »
Волденов први интервју у опреми Звезде: Хвала вам што сте ме прихватили!
Мондо 14.08.2020
Одмах порука за најватреније навијаче и обећање да ће играти чврсто. Одмах порука за најватреније навијаче и обећање да ће играти чврсто. Кори Волден направио је овог лета потрес на Јадрану! Прошле сезоне бриљирао је у дресу… »
Волденов први интервју по преласку у Звезду из Партизана и одмах порука за навијаче црвено-белих
Телеграф 14.08.2020
Такође, причао је и колико је узбуђен што ће радити са Обрадовићем. Амерички плејмејкер Кори Водлен дао је први интервју откако је овог лета из Партизана прешао у Црвену звезду! Подсетимо, Волден је сам платио део обештећења… »
Вести дана »
Студенти: Регистровано неколико лажних удружења која у имену садрже студентску листу
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних
Запослени на Филозофском факултету у Нишу тужиће Министарство просвете због плата
Бета пре 53 минутајош 12 повезаних