Повезане вести

Црногорац оплео и по оно мало туриста : Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (видео)

Црногорац оплео и по оно мало туриста : Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (видео)

Мондо 14.08.2020
И онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља. Каже - од њих нема користи, већ само штету, јер му троше средство за дезинфекцију. И онај мали број туриста који тренутно… »
Црногорском угоситетељу сметају туристи који долазе са 200 евра на летовање! Због његових речи се подигла велика прашина и…

Црногорском угоситетељу сметају туристи који долазе са 200 евра на летовање! Због његових речи се подигла велика прашина и…

Ало 14.08.2020
Многи се због оваквог става тамошњих угоситеља одлучују за друге дестинације. , тешко пада и мештанима и угоститељским радницима. Ипак, чак и онај , нашао се на удару једног од угоститеља, јер, како је рекао, нема од њих… »
Угоститељ из Црне Горе подигао буру: Немам зараду од Босанаца, само ми троше асепсол! (видео)

Угоститељ из Црне Горе подигао буру: Немам зараду од Босанаца, само ми троше асепсол! (видео)

Курир 14.08.2020
Катастрофално лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и угоститељским радницима. Ипак, чак и онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља… »
Скандалозна изјава угоститеља из Црне Горе: "Немам зараду од Босанаца, само трошак, само ми троше асепсол!" (видео)

Скандалозна изјава угоститеља из Црне Горе: "Немам зараду од Босанаца, само трошак, само ми троше асепсол!" (видео)

Блиц 14.08.2020
Катастрофално лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и угоститељским радницима. Ипак, чак и онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља… »
Скандалозна изјава црногорског угоститеља: Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (видео)

Скандалозна изјава црногорског угоститеља: Сиротиња не треба да летује, Босанци само троше асепсол (видео)

Вечерње новости 14.08.2020
КАТАСТРОФАЛНО лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и угоститељским радницима. Ипак, чак и онај мали број туриста који тренутно борави у Црној Гори, нашао се на удару једног од угоститеља… »
"Немам зараду од Босанаца, само ми троше асепсол": Скандалозна изјава угоститеља из Црне Горе дигла регион на ноге (видео)

"Немам зараду од Босанаца, само ми троше асепсол": Скандалозна изјава угоститеља из Црне Горе дигла регион на ноге (видео)

Србија данас 14.08.2020
Његова изјава, подигла је велику прашину на друштвеним мрежама, те су реакције махом биле негативне, како из Србије, тако и из Црне Горе. Катастрофално лоша туристичка сезона за угоститеље из Црне Горе, тешко пада и мештанима и… »

Вести дана »