Povezane vesti
Automobil Zorana Živkovića krenuo sam niz ulicu, slučajni prolaznik sprečio nezgodu na Terazijama
Blic 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Jedan muškarac… »
Haos na Terazijama! Otkazala mu ručna: Otkočio se automobil Zorana Živkovića i sam krenuo!
Kurir 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, "citroen ajkula" otkočio se danas na Terazijama i sam je krenuo! Živković je ostavio automobil nepropisno parkiran na kolovozu na Terazijama i otišao u obližnji objekat. U momentu dok je bio odsutan… »
Živkovićev automobil umalo napravio karambol na Terazijama
Nova 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Da nije bilo… »
Vesti dana »
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Kokotović: Pitanje NIS-a je pod ličnom kontrolom Putina, vrlo mali broj ljudi zna šta se dešava
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 26 povezanih
Usvojen budžet za 2026. u načelu i Zakon o vojsci. Poslanici Skupštine Srbije glasaju o nacionalnom udžbeniku i Povereniku za zaštitu ravnopravnosti (video)
Blic pre 18 minutajoš 37 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Mogerini i Sanino pušteni da se brane sa slobode u vezi sa istragom o korupciji
Euronews pre 18 minutajoš 32 povezane