Povezane vesti
Automobil Zorana Živkovića krenuo sam niz ulicu, slučajni prolaznik sprečio nezgodu na Terazijama
Blic 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Jedan muškarac… »
Haos na Terazijama! Otkazala mu ručna: Otkočio se automobil Zorana Živkovića i sam krenuo!
Kurir 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, "citroen ajkula" otkočio se danas na Terazijama i sam je krenuo! Živković je ostavio automobil nepropisno parkiran na kolovozu na Terazijama i otišao u obližnji objekat. U momentu dok je bio odsutan… »
Živkovićev automobil umalo napravio karambol na Terazijama
Nova 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Da nije bilo… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 45 povezanih

Mijović o zlatu: Imali smo problema, želeli smo trofej mnogo više od ostalih
RTS pre 16 minutajoš 24 povezane

Tramp se hvali o velikom napretku sa Rusijom ka mirovnom planu za Ukrajinu
N1 Info pre 46 minutajoš 160 povezanih

Studenti i građani i večeras pozivaju na proteste: Poznate neke od lokacija
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih