Povezane vesti
Automobil Zorana Živkovića krenuo sam niz ulicu, slučajni prolaznik sprečio nezgodu na Terazijama
Blic 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Jedan… »
Haos na Terazijama! Otkazala mu ručna: Otkočio se automobil Zorana Živkovića i sam krenuo!
Kurir 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, "citroen ajkula" otkočio se danas na Terazijama i sam je krenuo! Živković je ostavio automobil nepropisno parkiran na kolovozu na Terazijama i otišao u obližnji objekat. U momentu dok je bio odsutan… »
Živkovićev automobil umalo napravio karambol na Terazijama
Nova 14.08.2020
Automobil Zorana Živkovića, lidera Nove stranke, umalo je napravio haos na Terazijama u Beogradu. Naime, Živković se na kratko parkirao na ulici i u momentu kada je ušao u obližnji objekat, njegov "citroen ajkula" se pokrenuo sam od sebe. Da nije… »
Vesti dana »
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 53 minutajoš 51 povezana
Marta Kos nakon izbora Evropske komisije kaže da u Srbiji ima puno posla
Danas pre 59 minutajoš 36 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda, crvene rukavice za govornicom pre usvajanja plana regulacije (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 32 povezane