Povezane vesti
Od sada će oni čuvati srpsko nebo! "Leteći tenkovi" su spremni da zagrme! (foto)
Pravda 14.08.2020
Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana snažniji su nego ikada zahvaljući opremanju ključnim sredstvima, među kojima su i borbeni helikopteri Mi-35M, koji u svetu važe za „leteće tenkove“. Helikopteri Mi-35M, ruskog proizvođača „Rostvertol“… »
„Leteći tenkovi“ u naoružanju Vojske Srbije
Danas 14.08.2020
Helikopteri Mi-35M, ruskog proizvođača „Rostvertol“ iz Rostova na Donu, prvi put ušli su u naoružanje Vojske Srbije, saopšilo je danas Ministarstvo odbrane i ocenilo da „ovi helikopteri u svojoj klasi važe za jedne od najboljih jurišnih helikoptera na… »
"Leteći tenk" Mi-35 nova snaga Ratnog vazduhoplovstva Srbije
RTV 14.08.2020
BEOGRAD - Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Srbije snažniji su nego ikada zahvaljući opremanju ključnim sredstvima, među kojima su i borbeni helikopteri Mi-35M, koji u svetu važe za "leteće tenkove", saopštilo je Ministarstvo odbrane… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 20 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Radio sto plus pre 30 minutajoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Danas prži sunce, a evo kada nastupa drastično zahlađenje: Meteorolog upozorava na veliki obrt
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Tragične vesti iz Istanbula: Dve osobe poginule u urušavanju zgrade, potraga se nastavlja
Nova pre 5 satijoš 24 povezane