Povezane vesti
Trebalo je da se povučem kada je Kija ušla! Luna se prisetila veze sa Slobom pa poručila: Bila sam glupača!
Mondo 14.08.2020
Taj ljubavni trougao se i dalje ne zaboravlja! Taj ljubavni trougao se i dalje ne zaboravlja! Iako danas uživa u ljubavi sa Markom Miljkovićem, veza koju je Luna Đogani imala sa pevačem Slobom Radanovićem, a koji je tada bio muž pevačice Kije Kockar, ne… »
Trebalo je da se povučem kada je Kija ušla! Luna se prisetila veze sa Slobom pa poručila: Bila sam glupača!
Kurir 14.08.2020
Luna Đogani se prisetila veze sa Slobom Radanovićem, pa rekla da je trebalo da se povuče kad je Kija ušla u rijaliti. "Ni blizu kao ja. Dragana i Edo su uradili mnogo goru sttvar nego Maja i Janjuš. Ne znam šta bi meni uradili da sam ja tako nešto… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena u Novom Pazaru zbog navodnog napada na policiju
Beta pre 23 minutajoš 42 povezane

Šta se dešava sa kruzerima tokom cunamija? Hitno napuštaju luke čim stigne upozorenje, otkriveno gde odlaze i gde je najopasnije (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 178 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih