Povezane vesti
Bil Gejts besan! Milijarder odgovorio na optužbe da vakcinom želi da ubija ljude!
Pravda 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona dolara za… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a optužuju me da ubijam
Nova 14.08.2020
Dajem novac za spasavanje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a protivnici vakcine me optužuju da ubijam
N1 Info 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona… »
Vesti dana »
Tramp: SAD će prerađivati i prodavati venecuelansku naftu; Uradićemo nešto na Grenlandu, sviđalo im se to ili ne
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Simeon, Stefan i Sofija desna ruka svojim roditeljima u spremanju prve krsne slave u ovoj godini: Ovako se Stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka
Kurir pre 29 minutajoš 1 povezana
U Francuskoj šest meseci uslovne zatvorske kazne zbog razbijanja jajeta o glavu lidera desničarske stranke
Danas pre 9 satijoš 1 povezana