Povezane vesti
Bil Gejts besan! Milijarder odgovorio na optužbe da vakcinom želi da ubija ljude!
Pravda 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona dolara za… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a optužuju me da ubijam
Nova 14.08.2020
Dajem novac za spasavanje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a protivnici vakcine me optužuju da ubijam
N1 Info 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona… »
Vesti dana »
Prestanak padavina i malo toplije vreme uz olujni vetar na istoku Srbije
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
Da li je ovo dokaz tajne uspeha legendarnog vojskovođe Hanibala
BBC News pre 27 minutajoš 4 povezane
Na današnji dan, 18. februar: Umrli Mikelanđelo i Martin Luter, rođen Miloš Forman
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
"Neće imati nuklearno oružje" Stigle prve reakcije Amerike nakon pregovora sa Iranom: ipak, ima i jedna dobra vest
Blic pre 9 satijoš 4 povezane