Povezane vesti
Bil Gejts besan! Milijarder odgovorio na optužbe da vakcinom želi da ubija ljude!
Pravda 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona dolara za… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a optužuju me da ubijam
Nova 14.08.2020
Dajem novac za spasavanje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a protivnici vakcine me optužuju da ubijam
N1 Info 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona… »
Vesti dana »
Đurić: Pogurati pitanje proširenja EU u 2026, to treba da bude geopolitička odluka
Euronews pre 2 minutajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 17 povezanih
„Duplo golo za obične građane“: Šta u stvari predstavlja Zakon o legalizaciji?
Danas pre 47 minutajoš 29 povezanih