Povezane vesti
Bil Gejts besan! Milijarder odgovorio na optužbe da vakcinom želi da ubija ljude!
Pravda 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona dolara za… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a optužuju me da ubijam
Nova 14.08.2020
Dajem novac za spasavanje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350… »
Gejts: Dajem novac za spasavanje, a protivnici vakcine me optužuju da ubijam
N1 Info 14.08.2020
Dajem novac za spasavnje života, a protivnici vakcine protiv korone me optužuju da ubijam ljude, rekao je jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts u intervjuu Blumbergu. Fondacija Bila i Melinde Gejts obećala je više od 350 miliona… »
Vesti dana »

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi počeo odsluženje petogodišnje zatvorske kazne
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih

Kremlj: Nema konkretnog roka za samit Trampa i Putina, smanjene šanse za sastanak
Danas pre 22 minutajoš 50 povezanih

U Kragujevcu obeležene 84 godine od streljanja civila, među kojima su bili i đaci: Prisustvovali premijer Macut i bivši predsednik Tomislav Nikolić (foto)
Blic pre 7 minutajoš 24 povezane

EU planira da zabrani ruski gas do 2027. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 32 minutajoš 26 povezanih