Povezane vesti
Tramp: Nadam se da će ruska vakcina protiv korone delovati
Nova 14.08.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se nada da će vakcina protiv virusa korona, registrovana u Rusiji, delovati. Dodao je da su SAD „veoma napredovale“, kada je reč o razvoju vakcine protiv virusa korona. „Mi ne znamo mnogo o tome. Nadamo se da… »
Tramp se oglasio o ruskoj vakcini: Ne znamo mnogo o tome, ali nadamo se da će delovati
Kurir 14.08.2020
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se nada da će vakcina protiv virusa korona, registrovana u Rusiji, delovati. "Mi ne znamo mnogo o tome. Nadamo se da će delovati. Oni su izbacili neka istraživanja. Smatramo da je veoma važno da se prođe… »
Vesti dana »

Evo kada nas opet očekuju pljuskovi sa grmljavinom Sutra do 33 stepena, RHMZ objavio novu prognozu
Alo pre 12 minutajoš 24 povezane

Studenti Novog Sada na ulicama: Protest zbog narušavanja autonomije Univerziteta
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih

"Koliko vredi Srbija? 250 miliona, a mi?" Selektor Letonije podigao glas pred meč sa Piksijevim Orlovima
Telegraf pre 41 minutajoš 23 povezane

Rektor Đokić i dekani apeluju na mir i toleranciju: Studenti izloženi maltretiranju i napadima, brutalno narušena autonomija univerziteta
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Putin: Bila koja zapadna sila u Ukrajini biće legitimna meta za rusku vojsku
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih