Повезане вести
Рекеташи хтели живог да ме запале: Власник кафића у Врању открива зашто су покушали да га убију! Видео
Курир 15.08.2020
Сачекали су ме са шипкама, а кад сам ушао у „мини-морис“, убацили су бакљу, прича Врањанац М. С. Власник кафића у центру Врања М. С. брутално је нападнут у четвртак увече кад су га тројица мушкараца сачекала пред кућом и… »
Ко је угоститељ из Врања ког су покушали да запале у колима: Са пријатељем жандармом претукао младиће, јер су дивљали у…
Блиц 15.08.2020
Угоститељ из Врања Миша Стојменовић, који је нападнут испред породичне куће у том граду, одраније је познат јавности по насилним инцидентима, а у једном таквом с почетка прошле године, виновници су били он и жандарм Давор… »
Ухапшен један од нападача на угоститеља из Врања
Нова 15.08.2020
Полиција у Врању ухапсила је тридесеттрогодишњег мушкарца који је оусмњичен, да као један од нападача, учестововао у нападу на једног врањског угоститеља, коме су том приликом запалили и аутомобил. Како су саопштили српски… »
Ухапшени нападачи на Стојменовића: Угоститељ није хтео да плати рекет хулиганима, спроводи се велика истрага у Врању
Вечерње новости 15.08.2020
У ВРАЊУ је у петак увече полиција привела једну особу за коју се сумња да је била у групи хулигана која је испред породичне куће напала угоститеља Мишу Стојменовића, а када је он покушао да се склони у аутомобил убацили су… »
Није хтео да плаћа рекет: Познатом угоститељу у Врању запаљен аутомобил, нападачи тражили 50 евра да не долазе
Блиц 15.08.2020
У ноћи између четвртка и петка испред породичне куће нападнут је познати врањски угоститељ Миша Стојменовић. Тројица нападача су насрнула на њега металним шипкама, а затим му убацили запаљену бакљу у аутомобил. На срећу… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних

Вучић из Јапана: Мораћемо да будемо дисциплиновани као Јапанци да бисмо завршили све за експо
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних