Povezane vesti
Tanja Savić za Prvu: Prijavio me je kao majku koja se odrekla dece. Uzeo mi je decu i novac, lagao me...
Prva 15.08.2020
Poslednjih dana se u medijima piše o potresnom slučaju pevačice Tanje Savić koja svoje sinove Maksima i Đorđa nije videla od aprila, kada ih je njen suprug odveo u Australiju, navodno zbog situacije sa pandemijom korona virusa. Pevačica se već neko vreme… »
Tanja Savić uživo iznela potresne detalje: Muž mi je kidnapovao sinove i odneo ušteđevinu, nisam tražila razvod
Mondo 15.08.2020
Pevačica i ministar spoljnih poslova zajedno u Jutarnjem programu! Pevačica i ministar spoljnih poslova zajedno u Jutarnjem programu! Pevačica Tanja Savić je čvrsto odlučila da će se boriti za svoje sinove, pošto je javno otkrila da joj muž ne dozvoljava… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
Eskalacija na Bliskom istoku: Izrael gađao Iran posle raketnog napada, Teheran najavio "veliku bitku"
NIN pre 34 minutajoš 20 povezanih
Sunčano i toplo širom Srbije, temperatura do 31 stepen: Evo kada stižu pljuskovi i osveženje
Glas juga pre 1 satjoš 14 povezanih
Cena nafte raste ka 100 dolara po barelu, nakon novih napada na Bliskom istoku
RTV pre 29 minutajoš 11 povezanih