Povezane vesti
Radovi na vrelovodu u delu Ulice Braće Ribnikar
NoviSad.com 15.08.2020
Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ počelo je sa radovima na izgradnji vrelovoda u delu Ulice Braće Ribnikar, od Bulevara oslobođenja do Ulice Miše Dimitrijevića. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za… »
U ponedeljak počinju radovi na izgradnji vrelovoda u delu Jugovićeva
Moj Novi Sad 15.08.2020
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, od ponedeljka, 17. avgusta, počinje radove na izgradnji vrelovoda do lokaliteta Jugovićevo. Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, radovi će se izvoditi u produžecima ulica Lenke… »
Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Janka Čmelika
Moj Novi Sad 15.08.2020
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u ponedeljak, 17. avgusta, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Janka Čmelika broj 32. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 43 minutajoš 56 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 1 satjoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna; Dan žalosti u utorak
RTV pre 19 minutajoš 30 povezanih