Povezane vesti
Radovi na vrelovodu u delu Ulice Braće Ribnikar
NoviSad.com 15.08.2020
Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ počelo je sa radovima na izgradnji vrelovoda u delu Ulice Braće Ribnikar, od Bulevara oslobođenja do Ulice Miše Dimitrijevića. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za… »
U ponedeljak počinju radovi na izgradnji vrelovoda u delu Jugovićeva
Moj Novi Sad 15.08.2020
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, od ponedeljka, 17. avgusta, počinje radove na izgradnji vrelovoda do lokaliteta Jugovićevo. Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, radovi će se izvoditi u produžecima ulica Lenke… »
Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u ulici Janka Čmelika
Moj Novi Sad 15.08.2020
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u ponedeljak, 17. avgusta, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Janka Čmelika broj 32. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 41 minutajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 197 povezanih

Srbija osvojila Kup šampiona: Neviđena drama u finalu, a Milivojević je junak reprezentacije
Mondo pre 6 minutajoš 22 povezane