Povezane vesti
Od ponedeljka prijave za “Moju prvu platu”
Nova 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program “Moja prva plata” da steknu praksu… »
Od ponedeljka prijave za Moju prvu platu
Nova ekonomija 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu praksu… »
Preko aplikacije do prakse: Firme će se za program Moja prva plata prijavljivati do 15. septembra
Večernje novosti 15.08.2020
NACIONALNA služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu praksu… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i malo toplije vreme: Temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Vozači, oprez na putu ka inostranstvu: Najduže zadržavanje na Gostunu, saobraćaj bez čekanja na naplatnim rampama
RINA pre 9 minutajoš 7 povezanih
Bjelogrlić: Ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Radio 021 pre 19 minutajoš 1 povezana
Hitna pomoć: Mladić (18) pretučen čekićem u Bulevaru kralja Aleksandra, muškarac (21) upucan u nogu u Rakovici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Požar u Francuskoj poprimio "neviđene razmere": Spaljeno više od 30.000 hektara, evakuisano oko 140.000 ljudi
Euronews pre 59 minutajoš 10 povezanih