Povezane vesti
Od ponedeljka prijave za “Moju prvu platu”
Nova 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program “Moja prva plata” da steknu praksu… »
Od ponedeljka prijave za Moju prvu platu
Nova ekonomija 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu praksu… »
Preko aplikacije do prakse: Firme će se za program Moja prva plata prijavljivati do 15. septembra
Večernje novosti 15.08.2020
NACIONALNA služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu praksu… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

Pešić: Sada je vreme da treniramo, naša igra mora da počinje od odbrane
RTS pre 11 minutajoš 26 povezanih

Milan Borjan uhvaćen na severu kako gleda Zvezdu: Pogledajte šta su Delije uradile kada su ga videle
Telegraf pre 2 satajoš 28 povezanih

Fico poželeo Putinu i Trampu da pronađu „smisleno“ rešenje ukrajinskog pitanja
Sputnik pre 1 satjoš 159 povezanih

Katai presudio TSC: Crvena zvezda minimalcem napravila uvertiru za revanš sa Lehom
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih