Povezane vesti
Od ponedeljka prijave za “Moju prvu platu”
Nova 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program “Moja prva plata” da steknu… »
Od ponedeljka prijave za Moju prvu platu
Nova ekonomija 15.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu… »
Preko aplikacije do prakse: Firme će se za program Moja prva plata prijavljivati do 15. septembra
Večernje novosti 15.08.2020
NACIONALNA služba za zapošljavanje u ponedeljak će raspisati poziv poslodavcima zainteresovanim da tek svršenim srednjoškolcima i diplomcima ponude prvo radno mesto. Mladi, do 30 godina starosti, koji bi kroz program "Moja prva plata" da steknu… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 3 satajoš 24 povezane

"Ovo je uzrok tragedije, zakoni bili samo na papiru": Makedonski javni tužilac otkrio uzrok požara u diskoteci smrti
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 3 satajoš 27 povezanih