Повезане вести

„Тражим опроштај од Срба јер сам се пео на цркву“: Албанац који је дроном изазвао хаос у Београду шокирао изјавом

„Тражим опроштај од Срба јер сам се пео на цркву“: Албанац који је дроном изазвао хаос у Београду шокирао изјавом

Вести онлине 15.08.2020
Велики инцидент десио се у октобру 2014. године када је Албанац Исмаил Морина дроном надлетао стадион Партизана на мечу Србије и Албаније у квалификацијама за Европско првенство. Он је са дроном на који је окачио заставу “велике… »
Покајао се Албанац који је управљао дроном у Београду: Морина тражи опроштај од Срба, не због провокације - већ због цркве

Покајао се Албанац који је управљао дроном у Београду: Морина тражи опроштај од Срба, не због провокације - већ због цркве

Спортал блиц 15.08.2020
Исмаил Морина изазвао је један од највећих фудбалских скандала 2014. када је изазвао прекид утакмице Србија - Албанија, због чега је завршио иза решетака. Он је у 41. минуту меча пустио дрон са заставом која је носила мапу… »
Албанац са дроном: Срби, опростите што сам се пео на цркву

Албанац са дроном: Срби, опростите што сам се пео на цркву

Нова 15.08.2020
На фудбалској утакмици између репрезентација Србије и Албаније 2014. године у Хумској, Исмаил Морина пустио је дрон изнад стадиона и изазвао хаос, а сада тражи - опроштај. Утакмица квалификација за Европско првенство 2016… »

Вести дана »