Повезане вести
"Припремамо се за рат": Драматично обраћање Хегсета пред 800 америчких официра: Наша мисија је ратовање!
Блиц 15.08.2020
Амерички министар одбране Пит Хегсет одржао је у Пентагону говоре пред више од 800 највиших војних заповедника - генерала и адмирала, а већ на почетку обраћања јасно је дао до знања да планира да радикално промени смер. - Ера… »
"Само се срушио, умро ми је на рукама": Потресна исповест оца дечака који је преминуо у Неуму
Телеграф 15.08.2020
Отац каже да се дечак само срушио на плажи, одмах је кренуо да му даје вештачко дисање, али малишану није било помоћи. Тринаестогодињи Н. М. из Какња преминуо је прекјуче на плажи у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици… »
Дечак (13) изненада преминуо на неумској плажи, отац скрхан болом: "Како да дочекујем јутра без тебе, бебо моја?"
Ало 15.08.2020
Тринаестогодињи Н.М. из Какња преминуо је прекјуче у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у делу Неума који се назива Сурдуп. Отац дечака… »
"Умро ми је на рукама, срце му је стало" Отац дечака који је изненада преминуо у Неуму скрхан болом
Србија данас 15.08.2020
Дечаку није било спаса. Тринаестогодињи Н.М. из Какња преминуо је прекјуче у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у делу Неума који се назива… »
Умро ми је на рукама, срце му је стало: Потресна прича оца чији је син (13) изненада умро у Неуму на плажи
Курир 15.08.2020
Дечак Н.М. (13) из Какња преминуо је пре два дана у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у делу Неума који се назива Сурдуп. Отац дечака… »
Умро ми је на рукама, срце му је стало: Отац дечака који је изненада преминуо у Неуму скрхан болом
Вечерње новости 15.08.2020
Тринаестогодињи Н.М. из Какња преминуо је прекјуче у Неуму. Годишњи одмор и летовање породици Машић претворили су се у најгори пакао. Несрећа се догодила на једној од плажа у дијелу Неума који се назива Сурдуп. Отац дечака… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 35 минутајош 1 повезана