Povezane vesti
Zvezda "Granda" doživela nezgodu: "Pukla mi je noga na dva mesta"
Blic 15.08.2020
"Zvezda Granda", pevačica Olivera Matijević je na svom profilu na Instagramu obavestil pratioce da joj je noga u gipsu i da je imala nezgodu. "Noga mi je u gipsu. Slomila sam skočni zglob. Pukla mi je noga na dva mesta i određeno mi je strogo mirovanje."… »
Zvezda Granda polomila nogu na dva mesta! Objavom na Instagramu šokirala, ali i oduševila mnoge! (foto)
Mondo 15.08.2020
Dok ne skine gips podiže temperaturu. Dok ne skine gips podiže temperaturu. Zgodna Zvezda Granda, Olivera Matijević obratila se svojim pratiocima na Instagramu i u isto vreme ih šokirala i obradovala. Ona je saopštila da je polomila nogu i to na dva… »
Zvezdi Granda pukla noga na 2 mesta: Olivera nosi gips, ali je ovim uspela sve da obraduje! (Foto)
Kurir 15.08.2020
Olivera Matijević na svom profilu na "Instagramu" je podelila provokativnu fotografiju. Međutim, u komentaru ove "Zvezde Granda" stoji da joj je noga u gipsu. "Dok ne skinem gips", pisalo je u opisu, a Olivera je kasnije objasnila o čemu se radi: "Noga… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 22 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 47 minutajoš 178 povezanih

Suzana Jovanović izvukla Sašu iz dugova Pomogla mu sa 40.000 evra, u sve bila umešana i Brena!
Alo pre 21 minutajoš 23 povezane