Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde o Milovom režimu i napadu na pravoslavlje: Mi sa krstom, oni sa sotonom!

Bivši fudbaler Crvene zvezde o Milovom režimu i napadu na pravoslavlje: Mi sa krstom, oni sa sotonom!

Srbija danas 15.08.2020
Kome zakon leži o topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom. Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Dragan Bogavac, rođeni Mojkovčanin, zatresao je ovih dana režim u Podgorici kada je sa srpskim sportistima potpisao tekst podrške Srpskoj pravoslavnoj… »
"Mi sa krstom, oni sa sotonom!": Bivši fudbaler Crvene zvezde o Milovom režimu i napadu na pravoslavlje

"Mi sa krstom, oni sa sotonom!": Bivši fudbaler Crvene zvezde o Milovom režimu i napadu na pravoslavlje

Pravda 15.08.2020
Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Dragan Bogavac, rođeni Mojkovčanin, zatresao je ovih dana režim u Podgorici kada je sa srpskim sportistima potpisao tekst podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi u odbrani svetinja u Crnoj Gori. Poznata imena stala su uz… »
Bivši fudbaler zvezde za novosti: Narod sve trpi, osim kad mu Boga napadaju

Bivši fudbaler zvezde za novosti: Narod sve trpi, osim kad mu Boga napadaju

Večernje novosti 15.08.2020
Dragan Bogavac iz Mojkovca, o odbrani svetinja. Napadom na Crkvu, režim je prešao "crvenu liniju" NEKADAŠNjI prvotimac Crvene zvezde Dragan Bogavac, rođeni Mojkovčanin, zatresao je ovih dana režim u Podgorici kada je sa srpskim sportistima potpisao… »

Vesti dana »