Повезане вести

Лукашенко шаље војску на западну границу Белорусије

Лукашенко шаље војску на западну границу Белорусије

Нова 15.08.2020
Лидер Белорусије Александар Лукашенко наредио је да се ваздушно-десантна бригада пребаци у град Гродно, који се налази у близини граница Пољске и Литваније, због напете ситуације на западним границама, преноси агенција Белт… »
Лукашенко шаље војску на западну границу Белорусије: Напета је ситуација, не можемо то мирно да гледамо

Лукашенко шаље војску на западну границу Белорусије: Напета је ситуација, не можемо то мирно да гледамо

Курир 15.08.2020
Лидер Белорусије Александар Лукашенко наредио је да се ваздушно-десантна бригада пребаци из Витебска у Гродно због напете ситуације на западним границама. "Мене више забрињава ситуација на територији наших суседних држава -… »
Лукашенко: Договорио сам се са Путином да Русија осигура безбедност Белорусије

Лукашенко: Договорио сам се са Путином да Русија осигура безбедност Белорусије

Вести онлине 15.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се са руским председником Владимиром Путином договорио о пружању помоц́и у случају да то буде било потребно. – Када је реч о војној компоненти, Белорусија са Руском… »
Лукашенко: Русија ће осигурати безбедност Белорусије

Лукашенко: Русија ће осигурати безбедност Белорусије

Нова 15.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се са руским председником Владимиром Путином договорио о пружању помоц́и у случају да то буде било потребно. „Када је реч о војној компоненти, Белорусија са Руском… »

Вести дана »