Povezane vesti
Zvanično: Ivić u Votfordu na 1+1 sezonu
Mozzart sport 15.08.2020
"Ovo mi je prvi put da radim u Engleskoj, moram da se adaptiram što je pre moguće", kaže srpski trener. Najavljeno je, a sada i zvanično: Vladimir Ivić je novi trener Votforda! Sam engleski klub je to objavio na zvaničnom sajtu i poručio je da je… »
Zvanično: Vladimir Ivić na klupi Votforda
Novi magazin 15.08.2020
Srpski fudbalski trener Vladimir Ilić od danas je i zvanični novi trener Votforda, potvrdio je taj klub. Ivić je na klupi Votforda zamenio Najdžela Pirsona, koji je otpušten pred kraj sezone, u kojoj je taj klub ispao iz Premijer lige. Srpski trener… »
Zvanično: Ivić preuzeo Stršljenove
N1 Info 15.08.2020
Vladimir Ivić zvanično je imenovan na mesto menadžera Votforda. Srpski trener potpisao je jednogodišnji ugovor sa povratnikom u Čempionšip, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. "Ovo je moj prvi put u Engleskoj i moram da se… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana