Povezane vesti
Preminuo mlađi brat Donalda Trampa, Robert Tramp
Novi magazin 16.08.2020
Mlađi brat predsednika SAD Donalda Trampa, Robert Tramp, preminuo je noćas u Njujorku u 71. godini. On je prethodno hospitalizovan u jednoj njujorškoj bolnici, a Donald Tramp ga je posetio u petak nakon što je iz Bele kuće saopšteno da se Robert… »
Preminuo mlađi brat Donalda Trampa, Robert Tramp
Slobodna Evropa 16.08.2020
Mlađi brat predsednika SAD Donalda Trampa (Trump), Robert Tramp, preminuo je u noći 16. avgusta u Njujorku u 71. godini. On je prethodno hospitalizovan u jednoj njujorškoj bolnici, a Donald Tramp ga je posetio 14. avgusta nakon što je iz Bele kuće… »
Preminuo Robert Tramp, mlađi brat američkog predsednika
Nova 16.08.2020
"Teška srca vas obaveštavam da je moj divni brat Robert preminuo. On mi je bio ne samo brat, već i najbolji prijatelj. Nedostajaće nam svima, ali srešćemo se ponovo, a uspomena na njega živeće zauvek", saopštio je američki predsednik Donald… »
Umro brat američkog predsjednika Trumpa
Al Jazeera 16.08.2020
Robert Trump koji je imao 72 godine i bio je dvije godine mlađi od predsjednika, bio je građevinski poduzetnik. Američki predsjednik Donald Trump rekao je da je njegov mlađi brat Robert Trump umro u subotu navečer, dan pošto ga je predsjednik… »
Robert Tramp: Preminuo mlađi brat predsednika Trampa
Južne vesti 16.08.2020
Getty Images Robert Tramp, na slici u zagrljaju sa bratom posle pobede na izborima 2016. godine, nekada je vodio Trampove investicije u posao sa nekretninama Predsednik Donald Tramp odao je počast „najboljem prijatelju" i najmlađem bratu koji je… »
Tragedija u porodici Tramp: Preminuo brat predsednika SAD, uzrok smrti nije objavljen
Blic 16.08.2020
Robert Tramp, mlađi brat američkog predsednika, preminuo je u bolnici u Njujorku posle teške bolesti u 71. godini. Američki predsednik Donald Tramp napisao je da je njegov mlađi brat umro sinoć, dan nakon što ga je posetio u bolnici u Njujorku. -… »
Umro brat Donalda Trampa
Vesti online 16.08.2020
Robert Tramp, mlađi brat američkog predsednika preminuo je u bolnici u Njujorku posle teške bolesti u 71. godini. Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da je njegov mlađi brat preminuo u Njujorku „u miru“. – Nije mi bio sam brat već i… »
Preminuo brat Donalda Trampa
N1 Info 16.08.2020
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da je njegov mlađi brat Robert Tramp umro u subotu uveče, dan pošto ga je predsednik posetio u bolnici u Njujorku. "Teška srca javljam da je moj divni brat Robert mirno otišao večeras. Bio mi je ne samo… »
Tragedija u porodici Tramp: Američki predsednik objavio tužnu vest, preminuo mu je neko jako blizak (foto)
Mondo 16.08.2020
Mlađi brat američkog predsednika Donalda Trampa i njegov bllizak saradnik Robert (71) umro je sinoć u bolnici u Njujorku, saopštio je danas predsednik Tramp. Mlađi brat američkog predsednika Donalda Trampa i njegov bllizak saradnik Robert (71) umro… »
Preminuo brat predsednika SAD Robert Tramp: "Mnogo će nedostajati, ali ćemo se ponovo sresti"
Telegraf 16.08.2020
Robert Tramp je preminuo u 71. godini. Mlađi brat američkog predsednika Donalda Trampa i njegov bllizak saradnik Robert (71) umro je sinoć u bolnici u Njujorku, saopštio je američki predsednik. - S teškim bolom u srcu, saopštavam da je moj divni… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTS i najavili blokadu od 22 sata
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 69 povezanih

Studenti blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije, policajcu povređeno oko
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornici vladajuće većine izašli na sporedni izlaz
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih

Raste broj poginulih u napadu dronova na Moskvu: Među povređenima i dete (4)
Telegraf pre 38 minutajoš 63 povezane

MUP: Povređeni žandarm rekao da je udaren bokserom, Žandarmerija napadana kod RTS-a
Radio 021 pre 1 satjoš 33 povezane