Povezane vesti
Bane Mojićević imao korona virus, tek sad sve otkrio: Progovorio i o estradnoj krizi: "Ja sam skroman, ne bunim se"
Blic 16.08.2020
Pevač Bane Mojićević otkrio je da je preležao korona virus. Bane do sada o tome nije govorio javno, a ovog jutra je gostujući na TV "Pink" ispričao da ga virus, nažalost, nije zaobišao. - Ja sam to na vreme obavio, preležao i sad sam miran, mogu da se… »
Bane Mojićević priznao da je imao korona virus: "Ja sam to na vreme obavio"
Telegraf 16.08.2020
- Ja sam skroman, zadovoljan sam trenutnim stanjem, težim da sve poboljšam, ali se ne bunim što je ovakva situacija - kaže Bane. Bane Mojićević priznao je da ga korona virus nije zaobišao, te da se nada da će pevači uskoro početi sa radom. - Ja sam to na… »
Vesti dana »

Novak Đoković saznao ime narednog rivala na US Openu, njega je pobedio kada je osvojio 100. titulu!
Telegraf pre 14 minutajoš 5 povezanih

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba na AP KiM: "Predstavljeni primeri nasilja nad Srbima"
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana