Повезане вести

“Боље жена бившег ГМ Кингса, него бивша жена ГМ Кингса”

“Боље жена бившег ГМ Кингса, него бивша жена ГМ Кингса”

Нова 16.08.2020
Сакраменто није успео у жељи да се домогне плеј-офа НБА лиге, због чега је Владе Дивац поднео оставку на место генералног менаџера Кингса. “Била ми је част и привилегија да служим клубу као генерални менаџер Кингса. Желим да… »
Дивац: Бегли пре Луке – одлука искључиво моја

Дивац: Бегли пре Луке – одлука искључиво моја

Н1 Инфо 16.08.2020
Легендарни центар Владе Дивац више није генерални менаџер Сакраменто Кингса, а у разговору за локални Сакраменто Би истакао је да су све одлуке које је донео током свог мандата на челу “Краљева” биле искључиво његове… »
Дивац признао грешку: Ја сам крив за Луку Дончића

Дивац признао грешку: Ја сам крив за Луку Дончића

Вечерње новости 16.08.2020
ДЕСИЛО се оно што се и могло очекивати. Након одласка Владе Дивца са места генералног менаџера Сакраменто Кингса, истим путем пошао је и његов помоћник Пеђа Стојаковић. - Било ми је велико задовољство и част да будем део… »
Тајна откривена после две године! Владе Дивац објаснио ко је крив што није узео Дончића на драфту па су се Кингси распали

Тајна откривена после две године! Владе Дивац објаснио ко је крив што није узео Дончића на драфту па су се Кингси распали

Спортал блиц 16.08.2020
Владе Дивац је напустио Сакраменто Кингсе, чији је био генерални менаџер, а потом је открио и неке од ствари које су највише занимале навијаче "краљева". Већ 14 година траје агонија овог клуба, толико је прошло откако је… »
Дивац и даље верује да је донео праву одлуку за Дончића!

Дивац и даље верује да је донео праву одлуку за Дончића!

Спортске.нет 16.08.2020
Владе Дивац сматра да је одлука права. За портал "Сацбее.цом" Владе Дивац је истакао да је била искључиво његова одлука да не изабере Луку Дончића на драфту. "То је била моја одлука. И даље верујем да је Марвин велики… »
Дивац открио чија је била одлука да се не бира Дончић

Дивац открио чија је била одлука да се не бира Дончић

Вести онлине 16.08.2020
Доскорашњи генерални менаџер Сакраменто Кингса Владе Дивац говорио је за локалне медије након оставке коју је дао у петак. Легенда српске кошарке је прокоментарисао кључне ствари које су му замерали. Прва и главна је наравно… »
Дивац признао одговорност: Ја сам донео одлуку око Дончића

Дивац признао одговорност: Ја сам донео одлуку око Дончића

Нова 16.08.2020
Владе Дивац, доскорашњи генерални менаџер Сакрамента, осврнуо се на пет година проведених у редовима Кингса. Дивац је у разговору за портал “Сацбее” говорио о клучним стварима које су му замерене током рада у Сакраменту, са… »

Вести дана »