Повезане вести
Мајци су отета деца: Тања Савић очајна! Емотивном поруком замолила људе у Аустралији за помоћ (фото)
Мондо 16.08.2020
Покушава на све начине да врати децу. Покушава на све начине да врати децу. Певачица Тања Савић чврсто је одлучила да ће се борити за своје синове, пошто је јавно открила да јој муж не дозвољава да их види, као и да је била… »
Тања Савић моли: Помозите и пријавите, отета су ми деца
Нова 16.08.2020
"Молим све људе који живе на Голд Коусту да овај мој случај некако пријаве социјалној служби јер ја нисам тамо. Пошто сам сазнала да се по Голд Коусту прича како сам оставила своју децу. Молим вас, ко год може, јер што је више… »
Мора да се каже истина, мајци су отета деца: Тања Савић очајна, обратила се овим људима у Аустралији! (фото)
Курир 16.08.2020
Тања Савић замолила је све људе из места Голд Коуст у Аустралији да пријаве њен случај. Наиме, певачица каже да се у месту где је некада живела са мужем Душаном Јованчевићем и синовима, прича како је она оставила своју децу… »
Какви су то људи!? Тања Савић објавила слику синова уз потресну поруку
Вечерње новости 16.08.2020
ТАЊА Савић (35) огласила се на Инстаграму фотографијама својих синова из Аустралије, као и поруком којом моли све људе који живе у Аустралији да њен случај пријаве социјалној служби. - Душе моје. Тачно видим да су ове слике… »
Тања Савић објавила слике синова уз потресну поруку: Рекли су ми да почнем да бројим дане...
Телеграф 16.08.2020
- Мора да се каже истина и да су деца мајци отета! - написала је певачица уз молбу свим људима који живе на Голд Коусту. Тања Савић (35) огласила се на Инстаграму фотографијама својих синова из Аустралије, као и поруком којом… »
Тања Савић последњом објавом на Инстаграму растужила многе! "Сваки контакт ми је ускраћен, какви су то људи?"
Мондо 16.08.2020
Певачица је за четири месеца синове чула само неколико пута, по неколико минута! Певачица је за четири месеца синове чула само неколико пута, по неколико минута! Тања Савић је тек пре неколико дана, кад је схватила да јој је… »
Тања Савић: Дај Боже да ова раздвојеност од деце брзо прође
Нова 16.08.2020
Певачица Тања Савић од априла није видела своје синове Ђорђа и Максима, пошто их је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију, наводно без њеног одобрења. Тања већ пар дана нема комуникацију са децом, па им се тако… »
Живу би ме сахранио! Тања Савић у песми отпевала своју агонију, а ове речи су свима промакле! Нико није ни слутио! Фото
Курир 16.08.2020
Певачица Тања Савић последњих месеци пролази кроз праву агонију након што је њен муж одвео децу у Аустралију. Она је решила да се бори за њих и да их врати, а открила је и да је кроз једну песму описала кроз шта пролази… »
Вести дана »

Милојевић: Увек је лепо победити на терену вечитог ривала; Благојевић: Били смо близу
РТВ пре 10 минутајош 50 повезаних

Сајбер напад на аеродром у Бриселу: Отказано 50 одсто летова, проблеми у Берлину и Лондону
Радио 021 пре 55 минутајош 34 повезане

"Узми рачун и победи": Извучени добитници у новом кругу наградне игре
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 24 повезане

Црвена звезда освојила хумску: Искуство пресудило у драматичном 177. вечитом дербију
Курир пре 50 минутајош 62 повезане