Повезане вести

Инстаграм гори: Јавни раскид певача! Он прети тужбом, а она каже: "Плачи, моли, прецртан си!" (фото)

Инстаграм гори: Јавни раскид певача! Он прети тужбом, а она каже: "Плачи, моли, прецртан си!" (фото)

Мондо 16.08.2020
Зерина Хећо и Дадо Глишић почели су да износе "прљав веш" у јавност! Он најавио тужбу, а она књигу! Зерина Хећо и Дадо Глишић почели су да износе "прљав веш" у јавност! Он најавио тужбу, а она књигу! Некадашња учесница… »
"Хтео сам да те оженим, а разбила си све": Јавни раскид певача и ријалити учеснице! Запретио јој тужбом, а она: "Плачи, моли…

"Хтео сам да те оженим, а разбила си све": Јавни раскид певача и ријалити учеснице! Запретио јој тужбом, а она: "Плачи, моли…

Блиц 16.08.2020
Певач Дадо Глишић и некадашња задругарка Зерина Хећо раскинули су везу, а раскид је прошао врло бурно. Зерина је, наиме, на Инстаграму најпре објавила срцепарајућу поруку коју је добила од Дада. - Ти мене више не волиш, а то си… »
Зерина и познати певач раскинули: Он одмах ангажовао адвоката! (фото)

Зерина и познати певач раскинули: Он одмах ангажовао адвоката! (фото)

Ало 16.08.2020
И ова веза јој није успела! Некадашња учесница ријалити програма "Задруга" и певач Дадо Глишић, иако су говорили да се између њих десила велика љубав, ипак су раскинули своју везу. Након што су се емоције угасиле, уследила су… »

Вести дана »