Povezane vesti
Bez dlake na jeziku - Asano o srpskoj fudbalskoj kulturi i zašto je ŠOKIRAN!
Sportske.net 16.08.2020
Takuma Asano govorio za klupski sajt o Partizanu, svojim igrama i srpskom fudbalu. Takuma Asano je jedan od junaka pobede Partizana u Surdulici. Ponovo je postigao gol, a ističe da mu je bilo veoma teško da igra u prvom poluvremenu. "Bilo je zaista veoma… »
Takuma Asano šokiran dešavanjima u srpskom fudbalu: Zašto su svi besni i ljuti ako odmah ne damo gol?
Mozzart sport 16.08.2020
Japanac savetuje saigrače da budu strpljiviji i uverava da Partizan ima potencijal za titulu. Prošle sezone trebalo mu je 13 superligaških kola za prvenac na našim terenima. Ove „sipa“ Takuma Asano poput kiše koja je u subotu veče natopila stadion u… »
Srbi očima jednog Japanca: Ne razumem zašto su ljudi besni, ta nervoza se prenosi na sve!
Mondo 16.08.2020
"Kod mene, kao nekoga ko dolazi iz sasvim drugačije kulture, dešavanja i reakcije u srpskom fudbalu i dalje izazivaju šok", rekao je Asano, dan posle 11. gola u crno-belom dresu. "Kod mene, kao nekoga ko dolazi iz sasvim drugačije kulture, dešavanja i… »
Asano: Šokiraju me dešavanja u srpskom fudbalu
Nova 16.08.2020
Fudbaleri Partizana u okviru 4. kola Superlige Srbije savladali su Radnik (2:0) pogocima Takume Asana i Umara Sadika, a vesnik trećeg ovosezonskog slavlja posle prespavane noći sumirao je utiske iz Surdulice. “Bilo je zaista veoma teško, odjednom se sva… »
Asano pokušava da razume napetost i tenziju: Dešavanja i reakcije u srpskom fudbalu i dalje su mi na nivou šoka
Večernje novosti 16.08.2020
FUDBALER Partizana Takuma Asano rekao je da utakmica protiv Radnika u Surdulici bila teška, ali da je tim u drugom poluvremenu pokazao pravo lice. Crno-beli su u 4. kolu Superlige pobedili Radnik 2:0, golovima Asana i Umara Sadika. - Bilo je zaista veoma… »
Takumo asano: Nije fudbal video igrica! U Partizanu je ogroman pritisak
Hot sport 16.08.2020
U utakmici 4.kola Linglong Tire SLS ekipa Partizana je na gostujućem terenu savladala ekipu Radnika u Surdulici rezultatom 0:2 (0:0) Pod provalom oblaka, na izuzetno teškom terenu, crno-beli su poveli golovima Takume Asana. ( 62’) i Umara Sadika ( 90’)… »
Asano i Sadik za pobedu Partizana u Surdulici
Danas 15.08.2020
Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Surdulici ekipu Radnika sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Golove za crno-bele postigli su Takuma Asano u 62. i Umar Sadik u 90. minutu. Partizan je upisao treću pobedu u sezoni u trenutno je… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 43 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 32 povezane
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih