Повезане вести
Без длаке на језику - Асано о српској фудбалској култури и зашто је ШОКИРАН!
Спортске.нет 16.08.2020
Такума Асано говорио за клупски сајт о Партизану, својим играма и српском фудбалу. Такума Асано је један од јунака победе Партизана у Сурдулици. Поново је постигао гол, а истиче да му је било веома тешко да игра у првом… »
Такума Асано шокиран дешавањима у српском фудбалу: Зашто су сви бесни и љути ако одмах не дамо гол?
Моззарт спорт 16.08.2020
Јапанац саветује саиграче да буду стрпљивији и уверава да Партизан има потенцијал за титулу. Прошле сезоне требало му је 13 суперлигашких кола за првенац на нашим теренима. Ове „сипа“ Такума Асано попут кише која је у суботу… »
Срби очима једног Јапанца: Не разумем зашто су људи бесни, та нервоза се преноси на све!
Мондо 16.08.2020
"Код мене, као некога ко долази из сасвим другачије културе, дешавања и реакције у српском фудбалу и даље изазивају шок", рекао је Асано, дан после 11. гола у црно-белом дресу. "Код мене, као некога ко долази из сасвим… »
Асано: Шокирају ме дешавања у српском фудбалу
Нова 16.08.2020
Фудбалери Партизана у оквиру 4. кола Суперлиге Србије савладали су Радник (2:0) погоцима Такуме Асана и Умара Садика, а весник трећег овосезонског славља после преспаване ноћи сумирао је утиске из Сурдулице. “Било је заиста… »
Асано покушава да разуме напетост и тензију: Дешавања и реакције у српском фудбалу и даље су ми на нивоу шока
Вечерње новости 16.08.2020
ФУДБАЛЕР Партизана Такума Асано рекао је да утакмица против Радника у Сурдулици била тешка, али да је тим у другом полувремену показао право лице. Црно-бели су у 4. колу Суперлиге победили Радник 2:0, головима Асана и Умара… »
Такумо асано: Није фудбал видео игрица! У Партизану је огроман притисак
Хот спорт 16.08.2020
У утакмици 4.кола Линглонг Тире СЛС екипа Партизана је на гостујућем терену савладала екипу Радника у Сурдулици резултатом 0:2 (0:0) Под провалом облака, на изузетно тешком терену, црно-бели су повели головима Такуме Асана. (… »
Асано и Садик за победу Партизана у Сурдулици
Данас 15.08.2020
Фудбалери Партизана победили су вечерас у Сурдулици екипу Радника са 2:0, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије. Голове за црно-беле постигли су Такума Асано у 62. и Умар Садик у 90. минуту. Партизан је уписао трећу победу у… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 10 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 5 сатијош 3 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 20 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана