Povezane vesti
Viktor Troicki dobio drugo dete: Naslednica stigla na svet, a oko imena još imaju dilemu
Telegraf 16.08.2020
- Sve je u najboljem redu, i mama i beba se osećaju dobro. Telefon mi zvoni od jutros, ja sam sa starijom ćerkom, čuvam je. Još ne znamo koje ćemo ime dati bebi - rekao je teniser. Manekenka Aleksandra Troicki porodila se noćas u Beogradu i na svet je… »
Porodila se Aleksandra Troicki! Viktor i manekenka dobili drugu devojčicu, teniser presrećan!
Mondo 16.08.2020
A otkrio je i kako su mama i beba! A otkrio je i kako su mama i beba! Manekenka Aleksandra Troicki, supruga tenisera Viktora Troickog, porodila se noćas i na svet donela njihovo drugo deto. Par je dobio kćerku, a tati od jutros čestitke stižu sa svih… »
Vesti dana »
Lavrov obavestio Vašington o početku sistematskih napada na objekte u Kijevu
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
(Foto) "Čuo se jak udarac, prasak i jaukanje!" Tramvaj se zakucao u zgradu! Prve slike sa mesta teške nesreće na Dorćolu
Blic pre 2 satajoš 111 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 47 minutajoš 42 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 4 satijoš 10 povezanih
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 4 satijoš 37 povezanih