Povezane vesti

Poruka koja je ustalasala društvene mreže: Mi u hermetičkoj opremi na 30c, a vi se zabavljate po diskotekama

Poruka koja je ustalasala društvene mreže: Mi u hermetičkoj opremi na 30c, a vi se zabavljate po diskotekama

Večernje novosti 16.08.2020
“DOĐITE da meni kažete da je sve u redu, da nema kovida i da možemo slobodno na ples u diskoteku, mi smo u hermetičkim odelima, na 30 stepeni, mi radimo dok se vi zabavljate, i to sve za ekstra 100 evra bruto mesečno”, ovako na svojoj fejsbuk stranici… »
"Dođite da mi kažete da nema kovida": Medicinski tehničar Marko žestoko prozvao one koji ne poštuju pravila: Tu su budale da…

"Dođite da mi kažete da nema kovida": Medicinski tehničar Marko žestoko prozvao one koji ne poštuju pravila: Tu su budale da…

Blic 16.08.2020
"Dođite da meni kažete da je sve u redu, da nema kovida i da možemo slobodno na ples u diskoteku. U međuvremenu, mi smo ovde u hermetičkim odelima, na 30 stepeni", ovako na svojoj Fejsbuk stranici piše medicinski tehničar Marko Belafjore, iz rimske… »
“Dok smo mi u skafanderima na 30 stepeni, vi partijate”

“Dok smo mi u skafanderima na 30 stepeni, vi partijate”

Nova 16.08.2020
"Dođite da meni kažete da je sve u redu, da nema kovida i da možemo slobodno na ples u diskoteku. Mi smo u hermetičkim odelima, na 30 stepeni. Mi radimo dok se vi zabavljate, i to sve za ekstra 100 evra bruto mesečno". Ovako je na svojoj Fejsbuk stranici… »
Reči medicinskog tehničara "zapalile" zemlju: Dođite meni da kažete da virus ne postoji!

Reči medicinskog tehničara "zapalile" zemlju: Dođite meni da kažete da virus ne postoji!

Mondo 16.08.2020
Mnogi i dalje tvrde da korona virus ne postoji i da je to svetska zavera, a evo šta im je poručio jedan medicinski radnik... Mnogi i dalje tvrde da korona virus ne postoji i da je to svetska zavera, a evo šta im je poručio jedan medicinski radnik… »

Vesti dana »

NBS zadržala kamatnu stopu, inflacija skočila na 2,5 odsto

NBS zadržala kamatnu stopu, inflacija skočila na 2,5 odsto

Bloomberg Adria pre 52 minutajoš 27 povezanih
Šta se tačno dešava na naftnom tržištu?

Šta se tačno dešava na naftnom tržištu?

Biznis i finansije pre 46 minutajoš 36 povezanih