Повезане вести
Лука запросио Софију на јахти: Хвала што ме волиш
Нова 16.08.2020
"Да. Хвала ти што си био ти, хвала ти, јер се много више смејем. Хвала ти што ме волиш", написала је манкекенка", похвалила се Милошевићева. Лука Јовић запросио је своју трудну девојку Софију Милошевић. Како преносе страни… »
Лука Јовић запросио трудну Софију: Манекенка рекла Да, а поруком је све довела до суза од среће! (Фото)
Курир 16.08.2020
Лука Јовић запросио је Софију Милошевић, која са њим чека прво дете. Пар се налази у Италији, одакле су објавили романтичну фотографију, а Софија је одушевљена што је свом партнеру рекла "да". "Да! Хвала ти што си ти ти, зато… »
Лука Јовић верио софију Милошевић: Слике веридбе и скупоценог прстена распаметиле: "Хвала ти што ме засмејаваш, волим те…
Блиц 16.08.2020
Манекенка Софија Милошевић открила је да ју је изабраник Лука Јовић којем ће ускоро подарити принову верио! - ДА! Хвала ти што си такав, хвала ти што се смејем пуно када сам поред тебе, хвала ти што ме волиш, волим те бескрајно -… »
Вести дана »
"Врховни командант" о обавезном војном року: Креће ове године, урадићемо то брзо
Н1 Инфо пре 2 минутајош 20 повезаних
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Вашингтон стао уз Русију: Мења се име нуклеарке, међународне мере у фокусу
Вечерње новости пре 3 минутајош 23 повезане
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 1 сатјош 18 повезаних
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 3 сатајош 20 повезаних