Повезане вести
Ана Кокић се борила са анксиозношћу: Дала пар савета како је победити!
Мондо 16.08.2020
"Докон мозак је ђавоље игралиште" "Докон мозак је ђавоље игралиште" Певачица Ана Кокић одговарала је на питања својих Инстаграм пратилаца, те је одговорила и на једно које се тицало њеног здравља. Она је отворила душу и… »
Ана Кокић победила анксиозност: Изборила сам се са болешћу
Нова 16.08.2020
"Што мање интернета и непотребних информација, избегавати људи који вас чине нервозним, проводите више времена у природи, радите оно што вам прија, не дозволите да вам буде досадно јер докон мозак је ђавоље игралиште"… »
Докон мозак је ђавоље игралиште: Ана Кокић описала борбу са анксиозношћу, ево како је сада! (фото)
Курир 16.08.2020
Ана Кокић проговорила је о борби са анксиозношћу. Певачицу су на Инстаграму питали како се носи са болешћу, а она је одмах одговорила. "Мислим да у данашње време већина људи води битку са овом болешчу модерног доба! Ја сам… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 27 минутајош 17 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 12 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 2 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 22 минутајош 29 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 12 повезаних