Povezane vesti
“Ako se ja budem pitala Nikola Jovanović neće biti član SSP”
Nova 16.08.2020
Nikola Jovanović nije član Stranke slobode i pravde i ja verujem da se to nikada neće ni dogoditi, rekla je večeras potpredsednica SSP Marinika Tepić, dodajući da ako se ona bude pitala donedavni potpredsednik Narodne stranke neće ni postati njihov član… »
Tepić (SSP): Nikola Jovanović neće biti član naše stranke ako se ja budem pitala
Novi magazin 16.08.2020
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da Nikola Jovanović, donedavni potpredsednik Narodne stranke (NS), nije član SSP-a i da, ako se ona bude pitala, to neće ni postati. Tepić je, gostujući na TV Nova S, u… »
Vesti dana »
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 10 minutajoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Oglasila se bolnica u Čačku o smrti devojčice (4) posle operacije krajnika. Naložena unutrašnja provera: "Preduzimamo sve mere da utvrdimo razlog"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane
"Zvaću Mariju Šerifović za savet" Bivši učesnik Zvezda Granda ove godine na PZE: Otkrio zbog čega misli da će pobediti (video)
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana