Povezane vesti
Tihanovskaja: Spremna sam da vodim Belorusiju
N1 Info 17.08.2020
Opoziciona kandidatkinja na predsedničkim izborima u Belorusiji, Svetlana Tihanovskaja, rekla je da je spremna da vodi zemlju zahvaćenu talasom demonstracija protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. Izvor: Agencije "Spremna sam da preuzmem odgovornost… »
Tihanovskaja spremna da postane nacionalni lider
Nova 17.08.2020
Svetlana Tihanovskaja, protivkandidatkinja Aleksandra Lukašenka na proteklim predsedničkim izborima, izjavila je danas da je spremna da postane nacionalni lider. “Spremna sam da preuzmem odgovornost i ponašam se kao nacionalni lider kako bi se… »
Opozicionarka Tihanovskaja kaže da je spremna da postane nacionalni lider Belorusa
Danas 17.08.2020
Opoziciona kandidatkinja na predsedničkim izborima u Belorusiji, Svetlana Tihanovskaja, rekla je danas da je spremna da vodi zemlju zahvaćenu talasom demonstracija protiv predsednika Aleksandra Lukašenka. „Spremna sam da preuzmem odgovornost i… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana