Повезане вести

Лукашенко: Спреман сам за поделу власти, нових избора неће бити док ме не убијете

Лукашенко: Спреман сам за поделу власти, нових избора неће бити док ме не убијете

РТС 17.08.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да се већ ради на промени устава која би омогућила прерасподелу власти и поново одбацио могућност понављања избора. Александар Лукашенко је рекао да је спреман за поделу… »
Лукашенко: Нових избора неће бити док ме не убијете

Лукашенко: Нових избора неће бити док ме не убијете

Нова 17.08.2020
Белоруски председник Александар Лукашенко каже да неће бити нових председничких избора у тој земљи и да они не долазе у обзир. “Нећете доживети да видите дан кад радим било шта под притиском. Неће бити поновних избора, јер у том… »
Лукашенко: Нових избора ће бити само ако ме убијете

Лукашенко: Нових избора ће бити само ако ме убијете

Ал Јазеера 17.08.2020
На једном од највећих опозиционих протеста у хисторији Бјелорусије више десетина хиљада људи захтијевало је одлазак Лукашенка који је на власти 26 година. Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко рекао је да нових… »
Председник белорусије не намера да попусти! Лукашенко поручио: Нових избора ће бити само ако ме убијете!

Председник белорусије не намера да попусти! Лукашенко поручио: Нових избора ће бити само ако ме убијете!

Курир 17.08.2020
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да нових председничких избора неће бити, сем ако он не буде убијен. "Причате о нефер изборима и тражите фер изборе. Е па ја имам питање за вас. Имали смо изборе и… »
Лукашенко: Нема нових избора док ме не убијете

Лукашенко: Нема нових избора док ме не убијете

Глас Америке 17.08.2020
МИНСК — Лидер Белорусије Александар Лукашнко рекао је да неће бити нових председничких избора "док га не убију", преносе белоруски медији. "Већ смо одржали изборе. Нема нових избора док ме не убијете", рекао је Лукашенко… »

Вести дана »