Повезане вести

“У фудбалу увек побеђују Немци? Сећам се Маракане 1996”

“У фудбалу увек побеђују Немци? Сећам се Маракане 1996”

Нова 17.08.2020
Дејан Станковић, тренер фудбалера Црвене звезде, истакао је да се фудбал налази у специфичној ситуацији због коронавируса. Некадашњи везиста се уочи почетка квалификација за Лигу шампиона осврнуо на четвртфинале елитног… »
Станковић се сећа кад у Београду нису побеђивали Немци: Имам ја један пример из 1996!

Станковић се сећа кад у Београду нису побеђивали Немци: Имам ја један пример из 1996!

Мондо 17.08.2020
Тренер црвено-белих се, поред уобичајених прича о противницима његовог тима бавио и завршницом ''претходне'' сезоне. Тренер црвено-белих се, поред уобичајених прича о противницима његовог тима бавио и завршницом ''претходне''… »
Станковић: У фудбалу увек побеђују Немци? Не бих рекао… (ВИДЕО)

Станковић: У фудбалу увек побеђују Немци? Не бих рекао… (ВИДЕО)

Вести онлине 17.08.2020
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, прокоментарисао је дебакл Барселоне од Бајерна (2:8) у четвртфиналу Лиге шампиона. Станковић је, пред дуел са Европом са Гибралтара у 1. колу нове сезоне квалификација за ЛШ, објаснио да се… »
Станковић о дуелу са Европом, приступу, „слатким мукама“, ко ће бити шпиц, Македи...

Станковић о дуелу са Европом, приступу, „слатким мукама“, ко ће бити шпиц, Македи...

Спортски журнал 17.08.2020
Фудбалери Црвене звезде сутра у Београду дочекују екипу Европа из Гибралтара, у првом колу квалификација за Лигу шампиона. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да је његова екипа спремна за почетак… »
Станковић: Крећемо у оно од чега Црвена звезда живи

Станковић: Крећемо у оно од чега Црвена звезда живи

Н1 Инфо 17.08.2020
Црвена звезда ће европски пут започети у уторак од 21 час када ће на стадиону „Рајко Митић“ дочекати гибралтарску Европу у оквиру 1. кола квалификација за Лигу шампиона. Шеф стручног штаба Дејан Станковић ће бити на мукама да… »
Станковића насмејало питање о пеналима: Наши момци понекад дају гол тако... Мића шутира док не промаши!

Станковића насмејало питање о пеналима: Наши момци понекад дају гол тако... Мића шутира док не промаши!

Мондо 17.08.2020
Тренер црвено-белих се насмејао док је говорио о евентуалним пеналима против Европе. Тренер црвено-белих се насмејао док је говорио о евентуалним пеналима против Европе. Црвена звезда креће у трећи узастопни поход на групну фазу… »
"Ама, од њих тражим само једну: Ствар!" Дејан Станковић открио тајне из свлачионице и ко га је одушевио: Проблеми нису драма!…

"Ама, од њих тражим само једну: Ствар!" Дејан Станковић открио тајне из свлачионице и ко га је одушевио: Проблеми нису драма!…

Спортал блиц 17.08.2020
Време је за нови Звездин јуриш у Лигу шампиона, а прва препрека је гибралтарска Европа, која гостује на Маракану у уторак од девет увече у утакмици у којој право на кикс не постоји. По новим УЕФА правилима, нема реванша у… »
А сада оно за шта звезда живи - Европа: Станковић поручио ко је први шпиц, говорио о "меркату", али и о Бајерну!

А сада оно за шта звезда живи - Европа: Станковић поручио ко је први шпиц, говорио о "меркату", али и о Бајерну!

Мондо 17.08.2020
"Рекао сам им да држимо гард високо и да не спуштамо руке да не бисмо отишли у нокдаун". "Рекао сам им да држимо гард високо и да не спуштамо руке да не бисмо отишли у нокдаун". Дејан Станковић дебитује као тренер у Европи - баш… »
Откривено ко ће бити главни пеналџија Звезде након што је Бен промашио са беле тачке

Откривено ко ће бити главни пеналџија Звезде након што је Бен промашио са беле тачке

Телеграф 17.08.2020
Дејан Станковић је истакао да играчи вежбају пенале на тренингу и да нема проблем чак и да Милан Борјан шутира. Тренер фудбалера Црвене звезде, Дејан Станковић, нада се да неће бити потребно да екипа преко пенала обезбеди пролаз… »
Станковић пред Европу: За ове мечеве се живи, Бен почиње у нападу! Македа? То је "мерцато"!

Станковић пред Европу: За ове мечеве се живи, Бен почиње у нападу! Македа? То је "мерцато"!

Телеграф 17.08.2020
Тренер црвено-белих истиче да верује у свој тим на старту квалификација за Лигу шампиона и да су европски мечеви оно за шта се живи. Црвена звезда у уторак од 21.00 на Маракани почиње европску причу за нову сезону. Противник је… »
Звездин напад ради као сат: Офанзива црвено-бели адут у нападу на Лигу шампиона

Звездин напад ради као сат: Офанзива црвено-бели адут у нападу на Лигу шампиона

Вечерње новости 16.08.2020
ПРОСЕК од три гола по утакмици испоштован је и против суботичког Спартака у петак, и утисак је барем са почетка сезоне, да напад Црвене звезде пред старт нове евро-одисеје ради као сат. Истина, ради се о малом узорку и учинку… »

Вести дана »