Повезане вести
"Онај страх који сам осетио када су ми четници убили: Деду..." Лука Модрић: То што се догодило не можеш да заборавиш, али нема…
Спортал блиц 17.08.2020
Био је најбољи фудбалер света 2018, а после болне елиминације Реала из Лиге шампиона присетио се најстрашнијих догађаја у животу. је дао интервју за недељно издање "Дејли мејла" и том приликом говорио о трауматичним моментима… »
Модрић причао Енглезима: Четници су ми убили деду на кућном прагу, али нема мржње
Мондо 17.08.2020
"То је обликовало мој карактер и развио сам се као особа", казао је Лука Модрић. "То је обликовало мој карактер и развио сам се као особа", казао је Лука Модрић. Лука Модрић ће почетком идућег месеца прославити 35. рођендан, а… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 41 минутајош 46 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 5 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 51 минутајош 123 повезане
‘Стојимо уз Украјину’, поручили европски савезници после састанка са Зеленским
Јужне вести пре 20 минутајош 76 повезаних