Povezane vesti
"Onaj strah koji sam osetio kada su mi četnici ubili: Dedu..." Luka Modrić: To što se dogodilo ne možeš da zaboraviš, ali nema…
Sportal blic 17.08.2020
Bio je najbolji fudbaler sveta 2018, a posle bolne eliminacije Reala iz Lige šampiona prisetio se najstrašnijih događaja u životu. je dao intervju za nedeljno izdanje "Dejli mejla" i tom prilikom govorio o traumatičnim momentima iz detinjstva. Centralna… »
Modrić pričao Englezima: Četnici su mi ubili dedu na kućnom pragu, ali nema mržnje
Mondo 17.08.2020
"To je oblikovalo moj karakter i razvio sam se kao osoba", kazao je Luka Modrić. "To je oblikovalo moj karakter i razvio sam se kao osoba", kazao je Luka Modrić. Luka Modrić će početkom idućeg meseca proslaviti 35. rođendan, a uprkos tome što su mnogi… »
Vesti dana »
Incident u Kuli pred lokalne izbore: Objavljen policijski izveštaj u kom stoji da su napadnuti aktivisti SNS dok su čuvali svoje bilborde
Blic pre 9 satijoš 20 povezanih
Bujanovčanin osumnjičen za šverc duvana: Budžet oštećen za više od milion dinara
Južne vesti pre 1 satjoš 29 povezanih
Meteorolog Todorović: U sledeća tri dana će pasti kiše kao za ceo mesec, na planinama sneg
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 30 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane
Maduro ponovo pred američkim sudom – na sudiji da odluči o načinu plaćanja troškova odbrane
RTS pre 2 satajoš 33 povezane