Povezane vesti
Simonović: Hvala Obradoviću što mi je dao šansu da ponovo zaigram za voljeni klub
Mozzart sport 17.08.2020
“Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim”. Crvena zvezda već šest dana na Kopaoniku trenira u cilju da se što bolje… »
Simonović je već namestio ruku na treningu: Klub raste iz godine u godinu, a ja sam tu da pomognem!
Mondo 17.08.2020
"Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate", kazao je novi-stari igrač kluba sa Malog Kalemegdana. "Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda… »
Simonović: Sezona će biti drugačija, ali ciljevi ostaju isti
Sportski žurnal 17.08.2020
- Radujem se što smo se svi okupili. Srećan sam što smo svi na broju, hvala bogu svi zdravi i orni da radimo i pripremamo za najteže izazove. Srećan sam što sam se vratio u klub treći put, peta godina sve ukupno - rekao je Simonović. Košarkaš… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije u protekle četiri godine
Euronews pre 5 satijoš 46 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 11 satijoš 29 povezanih
Studenti na protestu ispred BIA u Novom Sadu, šetnja i blokada u Kragujevcu kod Zastavinog solitera
RTS pre 3 satajoš 21 povezana