Повезане вести

Тања Савић: Желела сам да синовима направим дом

Тања Савић: Желела сам да синовима направим дом

Нова 17.08.2020
Певачица Тања Савић више не крије да пролази кроз тешку борбу како би вратила своје синове Душана и Максима, које је њен супрруг Душан Јованчевић у априлу одвео у Аустралију. Тања веома тешко подноси раздвојеност од деце, с… »
Болна исповест тање Савић: "Синови су престали да питају кад ћу да дођем..." Открила нове детаље

Болна исповест тање Савић: "Синови су престали да питају кад ћу да дођем..." Открила нове детаље

Блиц 17.08.2020
Већ месецима уназад Тања Савић пролази кроз пакао због раздвојености од својих синова које је њен супруг одвео у Аустралију. "Престали су да ме питају 'Мама када ћеш да дођеш' и једног момента је то престало, ја им стално… »
Дођите, мама вас чека! Тања Савић сломљена, новом изјавом расплакала многе! Синови је више не питају када ће доћи

Дођите, мама вас чека! Тања Савић сломљена, новом изјавом расплакала многе! Синови је више не питају када ће доћи

Мондо 17.08.2020
Очајна. Очајна. Тања Савић је тек пре неколико дана, кад је схватила да јој је ускраћен сваки контакт са децом, синовима Ђорђем и Максимом, признала кроз какву агонију пролази. Певачица је чврсто одлучила да ће се борити за… »
Желела сам да им направим дом! Тања Савић сломљена, синови је више не питају када ће доћи: Шокирала новом изјавом!

Желела сам да им направим дом! Тања Савић сломљена, синови је више не питају када ће доћи: Шокирала новом изјавом!

Курир 17.08.2020
Прича Тање Савић недељама уназад изазива велику пажњу, а њена борба о којој није одмах желела да говори за медије претворила се у праву агонију. Месецима је певачица раздвојена од својих синова, а од мужа проживљава праву… »
После тање Савић још једна певачица открила кроз какав пакао је прошла: "Шест година сам се борила као лавица, једва сам жива…

После тање Савић још једна певачица открила кроз какав пакао је прошла: "Шест година сам се борила као лавица, једва сам жива…

Блиц 17.08.2020
Певачица Тања Савић већ неколико месеци уназад пролази кроз агонију након што јој је супруг без пристанка одвео синове у Аустралију. Певачица је о свему обавестила надлежне институције у Србији, али и у Аустралији, а подршку… »
"Помозите ми, прича се да сам ја оставила децу" Тања Савић очајна се обратила и њима у Аустралији, демантовала све

"Помозите ми, прича се да сам ја оставила децу" Тања Савић очајна се обратила и њима у Аустралији, демантовала све

Блиц 16.08.2020
Певачица Тања Савић која последњих месеци пролази кроз агонију након што јој је супруг без пристанка одвео синове у Аустралију. Тања је замолила све за помоћ како би опет била са својом децом, а сада се обратила и свим… »

Вести дана »