Повезане вести

Глумица извадила силиконе: Постала сам алергична на храну

Глумица извадила силиконе: Постала сам алергична на храну

Нова 18.08.2020
Током деведесетих и почетком 2000. година овог века, императив код јавних личности биле су вештачке груди, али чини се да природна лепота коначно преузима примат. Да извади силиконе из груди сада је одлучила глумица Ешли Тиздејл… »
Глумица извадила силиконе из груди, па се поносно сликала у бикинију: "Осећала сам да моје тело није вредно"

Глумица извадила силиконе из груди, па се поносно сликала у бикинију: "Осећала сам да моје тело није вредно"

Блиц 18.08.2020
Глумица Ешли Тиздејл објавила је да је извадила силиконе из груди, те јавно открила разлоге због којих је то урадила. Ешли је навела да је након естетске корекције груди имала одређене здравствене проблеме, као и да ју је веће… »
Позната глумица извадила силиконе: Хтела је да подигне самопоуздање, али је уништила здравље (фото)

Позната глумица извадила силиконе: Хтела је да подигне самопоуздање, али је уништила здравље (фото)

Мондо 18.08.2020
Звезда је на Инстаграму испричала зашто је све то урадила! Звезда је на Инстаграму испричала зашто је све то урадила! Током деведесетих и почетком 2000. година, императив код јавних личности биле су вештачке груди, али чини се да… »

Вести дана »