Повезане вести
Дадо Глишић се огласио након изјаве бивше девојке да је ухапшен због кршења мере забране приласка
Телеграф 18.08.2020
- Ја не могу забранити никоме ништа да прича - рекао је Дадо за Телеграф.рс. Дадо Глишић огласио се за Телеграф.рс након тврдњи Зерине Хећо да је ухапшен, јер је наводно прекршио меру забране приласка бившој ријалити учесници. -… »
Зерина уплакана седела испред полицијске станице: Тврди да је Дадо ухапшен, па пуштен! Изнела све детаље
Мондо 18.08.2020
Након изјаве Дадовог адвоката, огласила се бивша. Након изјаве Дадовог адвоката, огласила се бивша. Након вести да је Дадо Глишић ухапшен због кршења забране приласка бившој девојци Зерини Хећо, која га је пријавила, МОНДО је… »
Зерина седи и плаче испред полиције! Након што је Дадо Глишић пуштен, она открила детаље: Сама сам, сви су ме оставили!
Курир 18.08.2020
Певач Дадо Глишић је, како тврди његова бивша девојка Зерина Хећо, данас ухапшен, али и одмах пуштен на слободу, а она је изнела све детаље. Како она наводи, он је ухапшен па пуштен на слободу, а Зерина је плакала испред суда… »
(Видео): Зерина Хећо после скандала се обратила свима и открила шта се дешавало: "Јутрос ми је позвонио на врата, одмах сам…
Блиц 18.08.2020
Зерина Хећо, данас је изнела у јавност да је њен бивши дечко Дадо Глишић ухапшен јер није поштовао меру забране приласка њој, док је певач све наводе оштро демантовао. Наиме, Зерина је сада снимила видео у коме открива све… »
(Видео) Певач Дадо Глишић ухапшен, па пуштен: Његова бивша Зерина Хећо седи испред полиције и плаче: "Молим вас, нека ми се…
Блиц 18.08.2020
Певач Дадо Глишић је, како тврди његова бивша девојка Зерина Хећо, данас ухапшен, али и одмах пуштен на слободу. Дадо Глишић је, како Зерина наводи, прекршио меру забране приласка њој, због чега је најпре ухапшен, а потом… »
Ухапшен Дадо Глишић?! Познати певач у полицији, ево шта каже његов адвокат!
Мондо 18.08.2020
Сукоб бившег пара ескалира, ево шта се догодило у полицији! Сукоб бившег пара ескалира, ево шта се догодило у полицији! Данас се у јавности појавила вест да је певач Дадо Глишић ухапшен због кршења забране приласка певачици… »
Ухапшен певач Дадо Глишић! Огласила се Зерина Хећо, не може да дође себи! А ево шта се догодило!
Курир 18.08.2020
Певач Дадо Глишић ухапшен је, након што је прекршио забрану приласка коју је имао и отишао код бивше партнерке и некадашње задругарке Зерине Хећо у стан. Ова наша сазнања потврдила је и сама Зерина. "Истина је, прекршио је… »
Зерина Хећо се тресла и јецала испред полицијске станице: "Је л' треба неко да ме убије?!"
Телеграф 18.08.2020
- Имам све папире где је Дадо Глишић јутрос прекршио меру забране приласка - каже Зерина у снимку. Бивша учесница ријалитија "Задруга" Зерина Хећо објавила је узнемирујући снимак настао испред једне полицијске станице, након што… »
Вести дана »
Расте број повређених у земљотресу; Огласила се премијерка: Будите на опрезу ВИДЕО
Б92 пре 26 минутајош 32 повезане
Милан не посустаје у борби за чело табеле - од 0:2 до три бода у Торину
РТС пре 6 минутајош 38 повезаних
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних
Зеленски: Украјини недостаје 800 милиона долара за куповину америчког оружја
Политика пре 26 минутајош 89 повезаних