Povezane vesti
Jedan je "Maminjo": Izlazio sam u Beograd, pevao mi je Šaban, je*e mi se šta ko priča, uspomene mi ne mogu oduzeti!
Mondo 18.08.2020
"U Zagrebu bi me hapsili kad bih rekao da sam Hrvatina, u Beogradu pevam 'Marjana'" "U Zagrebu bi me hapsili kad bih rekao da sam Hrvatina, u Beogradu pevam 'Marjana'" Zdravko Mamić je stvorio sadašnji Dinamo, ubedljivo najuspešniji klub sa prostora… »
Mamićeva anegdota iz kafane Lepe Lukić: Ulazim unutra, a Šaban uzima mikrofon i počinje da peva...
Telegraf 18.08.2020
Alfa i omega Dinama iz Zagreba prisetio se zanimljivih priča iz svog života, i nostalgično se prisetio nekadašnje Jugoslavije. Zdravko Mamić, alfa i omega Dinama iz Zagreba u kome i dalje iz senke vuče konce, sada kao begunac koji se krije od hrvatskog… »
Vesti dana »
Đurić: Pogurati pitanje proširenja EU u 2026, to treba da bude geopolitička odluka
Telegraf pre 22 minutajoš 18 povezanih
Nadzorni odbor doneo veliku odluku: Srbin novi predsednik uprave BMW-a
Euronews pre 23 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju u decembru 2025: stabilno vreme sa maglom i toplim danima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 17 povezanih
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 47 minutajoš 30 povezanih
Ako želite da radite kao policajac u Zrenjaninu, sad je prilika da se prijavite
Zrenjaninski pre 1 satjoš 13 povezanih