Povezane vesti
Jedan je "Maminjo": Izlazio sam u Beograd, pevao mi je Šaban, je*e mi se šta ko priča, uspomene mi ne mogu oduzeti!
Mondo 18.08.2020
"U Zagrebu bi me hapsili kad bih rekao da sam Hrvatina, u Beogradu pevam 'Marjana'" "U Zagrebu bi me hapsili kad bih rekao da sam Hrvatina, u Beogradu pevam 'Marjana'" Zdravko Mamić je stvorio sadašnji Dinamo, ubedljivo najuspešniji klub sa prostora… »
Mamićeva anegdota iz kafane Lepe Lukić: Ulazim unutra, a Šaban uzima mikrofon i počinje da peva...
Telegraf 18.08.2020
Alfa i omega Dinama iz Zagreba prisetio se zanimljivih priča iz svog života, i nostalgično se prisetio nekadašnje Jugoslavije. Zdravko Mamić, alfa i omega Dinama iz Zagreba u kome i dalje iz senke vuče konce, sada kao begunac koji se krije od… »
Vesti dana »
Ovo je čovek o kom bruji planeta! Njegovi džihadisti zauzeli milionski grad: Amerikanci nudili 10 miliona za njegovu glavu, a onda se "rebrendirao" (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
Oglasila se Kancelarija za KiM: Privođenje Milanovića služi Kurtiju da unese strah među Srbe
Blic pre 3 satajoš 175 povezanih
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih
Napadaće i do pola metra snega: Nad Srbijom je visinski ciklon, ovi delovi biće zavejani
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih