Povezane vesti
Javni poziv za program „Moja prva plata“
RTK 18.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je Javni poziv za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plataˮ na osnovu Uredbe Vlade Srbije. Javni poziv dostupan je na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, sajtu Moja prva… »
Šansa za prvo radno iskustvo
Sandžak haber 18.08.2020
Počeo je program „Moja prva plata“, koji ima za cilj da podstakne zapošljavanje mladih i pruži podršku privredi u rešavanju problema sa nedostatkom kadrova. Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović, izjavio je da je na evidenciji… »
Šansa za 10.000 mladih bez posla – startuje državni program “Moja prva plata”
Pirotske vesti 18.08.2020
Nacionalna služba za zapošljavanje je raspisala Javni poziv za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plataˮ dana 17. avgusta 2020. godine na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije o programu podsticanja zapošljavanja mladih „Moja… »
Vesti dana »
Studenti krenuli u kampanju iz Novog Sada: Predstavljeni kandidati, uz poruku 'Odavde je počelo'
BBC News pre 13 minutajoš 31 povezana
Od prijave građana do preporuka opštinama: Kako se proverava birački spisak pred izbore
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 33 povezane
Fajnenšel tajms: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža Vučićeva bitka usred studentskih protesta i pada podrške
Nova pre 4 satijoš 23 povezane
Evropska centralna banka podigla tri kamatne stope za po 0,25 odsto zbog novih inflatornih pritisaka
Euronews pre 4 satijoš 19 povezanih
Premijer i ministri s poljoprivrednicima i uljarima: Uskoro poznate konačne otkupne cene suncokreta
Kurir pre 4 satijoš 16 povezanih