Povezane vesti

"Prevarili su me ljudi od kojih sam najmanje očekivala": Tanji Savić majka i otac nisu dali da proda kuću na Zvezdari, evo šta…

"Prevarili su me ljudi od kojih sam najmanje očekivala": Tanji Savić majka i otac nisu dali da proda kuću na Zvezdari, evo šta…

Blic 19.08.2020
Pevačica Tanja Savić već nekoliko meseci unazad prolazi kroz agoniju nakon što joj je suprug bez pristanka odveo sinove u Australiju. Pevačica je o svemu obavestila nadležne institucije u Srbiji, ali i u Australiji, a najveća podrška su joj roditelji kod… »
Tanju roditelji sačuvali od Dušana: Pevačicini majka i otac nisu dali da proda kuću na Zvezdari

Tanju roditelji sačuvali od Dušana: Pevačicini majka i otac nisu dali da proda kuću na Zvezdari

Kurir 19.08.2020
O tome da Dušan Jovančević, muž Tanje Savić, ima problematično ponašanje pisalo se i ranije, ali je ona uvek demantovala takve navode, tvrdeći da se njih dvoje vole i da je sve pod kontrolom. Da nije tako mogli smo da vidimo još 2014. kada se pevačica… »
"Tanja ne bi smela da me slaže, a od mene nikada neće otići": Muž pevačice je govorio da im zbog jedne stvari opstaje brak

"Tanja ne bi smela da me slaže, a od mene nikada neće otići": Muž pevačice je govorio da im zbog jedne stvari opstaje brak

Blic 18.08.2020
Privatni život Tanje Savić već pet meseci jedna je od glavnih tema domaćih medija, a za to je krivac njen suprug Dušan Jovančević, koji je kidnapovao njihove sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju. Pevačica je ceo slučaj prijavila policiji i na… »

Vesti dana »