Povezane vesti
„Mislio sam da sam mrtav, plakao sam cele noći“: Emotivni Embape opisao ulazak u finale LŠ
Vesti online 19.08.2020
Fudbaleri PSŽ-a pobedili su Red Bul Lajpcig sa 3:0 i plasirali se u finale Lige šampiona, a sam meč Kilijan Embape, i te kako, je doživeo emotivno. Embape je bio akter do 86. minutu, a on, kao i njegov tim odlično su odigrali ceo meč. Zanimljivo, Embape… »
Mbape emotivan: Plakao sam celu noć, još se ne osećam sjajno, ali ću poginuti u nedelju na terenu
Večernje novosti 19.08.2020
PLASMANOM u finale Lige šampiona PSŽ je obradovao i sebe i navijače. Koliko je pobeda u polufinalu protiv Lajpciga bila emotivna za igrače ne krije ni najveće čudo od fudbalera Kilijan Mbape: - Posle Sent Etjena, mislio sam da sam mrtav. Plakao sam cele… »
Mbape otvorio dušu: Mislio sam da sam mrtav, plakao sam noćima
Mondo 19.08.2020
Mladi napadač je posle plasmana u finale otkrio koliko mu je teško bilo zbog povrede. Mladi napadač je posle plasmana u finale otkrio koliko mu je teško bilo zbog povrede Pari Sen Žermen se prelako plasirao u finale Lige šampiona i došao na korak od… »
Vesti dana »
VJT saopštilo da je po njihovom nalogu policija ušla u Zavod za zaštitu spomenika kulture
NIN pre 5 satijoš 28 povezanih
EU deblokirala zajam od 90 milijardi evra Ukrajini nakon što je Mađarska povukla veto
Radio 021 pre 39 minutajoš 40 povezanih
"Mi odlučujemo kada je gotovo!" Bela kuća se oglasila o primirju s Iranom, pljušte prozivke na računa Teherana: "Javno pričaju jednu priču, a nama privatno sasvim drugu"
Blic pre 24 minutajoš 38 povezanih
Pezeškijan: Iran otvoren za dijalog, prepreka je kršenje obaveza
Politika pre 9 minutajoš 39 povezanih